GTX 1080 Sistem Tavsiyesi

xxxteyze11

Hectopat
Katılım
18 Mart 2018
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Böyle bir sistem topladım arkadaşlar. Bütçemi 200 lira aştı bile ama olsun. Nasıl sizce ? Darboğaz söz konusu olur mu ? 1080p 75 Hz sistemde kullanacağım DSR yaparak.

sa_1-1.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı kalitesi düşürüldüğü için sistemin bileşenleri görülmüyor. Yazarsanız tekrar yorum yapabilirim.
Sanırım işlemci i5. Ben i3 gördüm nasıl olduysa :)
 
Dengesizliğin nerede olduğunu söyleyebilir misiniz ? Yabancı forumlarda darboğaz olmayacağını söylemişler.İzlediğim 1080p benchmarklarda da inanılmaz yüksek fps değerleri oluyor yukarıdaki sistemin. İşlemci i5 8400 bu arada
 
Parçaları göreceğim diye ileriye seviye olan miyop ve astigmatımı daha da ilerlettim. Lütfen yüksek çözünürlükte yükleyin resimleri. Kör olmamak elde değil. Birde ekran kartı GTX 1070 sanırsam. İşin komik tarafı 8GB RAM kullanılmış görebildiğim kadarıyla.
 
Hocam neresinin dengesiz olduğunu lütfen söyleyebilir misiniz acaba ? Ekran kartını kısmak istemiyorum.İleride oyunların artan grafik seviyeleri ile gpu kullanımı da artacak kısacası bottleneck ortadan kalkar umuduyla topladım.Şimdi ise DSR Ve her ayarı fulleyerek oynamayı düşündüm.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı