PS3'te GTA 5 online nasıl oynanır?

PSN hesabınızın olması gerekiyor. PSN'den ekleyin arkadaşınızı, daha sonra oynayabilirsiniz.
 
PSN'den ekleyin arkadaşınızı. Sonra start tuşuna basıp ONLİNE'a girin. Ardından da oynayacağınız arkadaşınızı bulunduğunuz sunucuya davet edin.
 
İkisini internete bağladıktan sonra PSN hesabı yoksa açıp ekledikten sonra Online'ye girdikten sonra ( hatırladığıma göre ) telefondan arkadaşınızı davet ediyorsunuz.
 
1-) Iki PS3'te farkli hesaplarda, yani hepsinin kendine ait olan PSN hesabi ile oturum acin.

2-) Daha sonra GTA 5'i acin iki makinadan.
3-) Bir PS3'te Online oyun baslatin. Isterseniz herkesin girdigi Public Sunuculara yada sadece kendinize ait sunucuya baglanin.
4-) Girdikten sonra TELEFONDAN DEGIL Starta basip Friends menusunden Invite Friend'e girin. Orada arkadasinizi goreceksiniz. Eger arkadasiniz gozukmuyorsa birbirinize arkadaslik istegi atin. O zaman gorecektir. Arkadasinin nickinin ustune gelip X'e basin. Invite edin.

5-)Invite ettiginiz arkadasin telefonuna mesaj gelecek. O mesaji kabul ettigin zaman arkadasinin bulundugu sunucuya gececek otomatik olarak. Ve beraberce oynayacaksiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı