Intel i7 7700K İle CPU Madenciliği Yapmak

  • Konuyu başlatan Kamdi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 831

Kamdi

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2015
Mesajlar
117
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Intel i7 7700K işlemciye sahibim ekran kartım yok. Bu işlemci ile madencilik yapabiliyor muyuz? Ne kadar kazanabilirim ? Kenara XCoinden ne kadar koyabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci ile madencilik yapmak için bir çok algoritma mevcut fakat bunlardan en çok ortada olanı Cryptonight'dır. Elindeki işlemci ile Cryptonight algoritmalı coinleri kazman mümkün.

Biraz daha ayrıntıya girecek olursam o işlemci ile Cryptonight algoritmalı kazabileceğin bir çok coin mevcut: Monero, Electroneum, Sumo, Bytecoin örnek olarak verilebilir.

Ne kadar kazanabileceğin kısmına ise benim gözümde oldukça iyi bir Cryptonight tabanlı coin olan Electroneum'dan gitmek istiyorum. Şu anda mesaj tarihime göre 1 ETN = 0.0343$. Elindeki işlemci ile ortalama 300 H/s hızında ETN kazabilirsin. Bu durumda mevcut zorluk seviyesi ile eline yaklaşık günde 11 ETN geçecektir. Elde ettiğin 11 ETN ise hali hazırdaki fiyattan 0.38$ gibi bir fiyata denk geliyor. Onu da Türk lirasına çevirecek olursak günde 1,5 TL elde edebiliyorsun.

Yukarıdaki sayısal veriler kesinlikle sabit ve kesin değildir. Bu mesaj yazıldıktan bir saat sonra bile tüm sayısal değerler değişmiş olabilir. Sadece akılda bir şeylerin oluşması için yazılmıştır. Ayrıca hesaplamaların içerisine elektrik ücreti eklenmediğinden para kazanmak yerine para kaybetme ihtimali de var, benden söylemesi :)
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı