Çözüldü Virüs Total'de temiz çıkan dosyada herhangi bir kötü niyetli yazılım var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grazzz

Decapat
Katılım
9 Mayıs 2020
Mesajlar
29
Hepinizin bildiği üzere Payday 2 hilelere izin veriyor bende bir hile indirdim ama hilenin içinden herhangi bir .exe uzantılı dosya yoktu virüs Total'den de temiz çıktı bir dosyayı ve bir .dll yi oyun dosyasına attım hile bende çalışmadı daha doğrusu oyun çalışmadı 2 3 saniye çalışıp eşitlendi (arkadaşımda çalıştı o ayrı konu) ama aklıma takıldı antivirüsüm bir sıkıntı çıkarmadı Virüs Total'de.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Avast Free'yi kaldırabilir misiniz? Kaldırdıktan sonra Kaspersky Security Cloud Free'yi indirin ve tarama yapınız. Çünkü Avast başarılı bir antivirüs yazılımı değildir.

Dosyayı Kaspersky ile taradığımda bir sorun gözükmüyor.

Test.png
  • Oyunun hileleri desteklediği hakkında bir tane bile kaynak bulamadım. Kaynağını paylaşabilir misiniz?
  • Virus Total'de taratmışsınız. Fakat onun da bir kaynağı bulunmuyor. Hangi dosyanın tam olarak ne olduğunu nasıl bileceğiz? Virus Total bağlantısını paylaşabilir misiniz?
  • Bir antivirüs yazılımı kullanıyor musunuz?
 
1=
Oyunun oda açma sekmesinde hilelere izin verirsin mi diye bir kutucuk bulunuyor ve bunun üstüne hile ile giren oyuncunun üstünde "CHEATER" yazıyor ve oyun kendi sınıflandırdığı Cheater'e karışmıyor.
2=VirusTotal buyurun.
3=
Evet kullanıyorum.
 
Son düzenleme:
Oyunun oda açma sekmesinde "Hilelere izin verirsin mi?" diye bir kutucuk bulunuyor ve bunun üstüne hile ile giren oyuncunun üstünde "cheater" yazıyor. Oyun, kendi sınıflandırdığı hileciye karışmıyor.
Bunu daha önceden bilmiyordum. Oyun kendisi izin veriyorsa hile konusunda bir sıkıntı oluşmuyor o zaman.

Hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsunuz? Hileyi indirdiğiniz sitenin bağlantısını paylaşabilir misiniz?
 
Avast Free'yi kaldırabilir misiniz? Kaldırdıktan sonra Kaspersky Security Cloud Free'yi indirin ve tarama yapınız. Çünkü Avast başarılı bir antivirüs yazılımı değildir.

Dosyayı Kaspersky ile taradığımda bir sorun gözükmüyor.

Test.png
 
Çözüm
@Grazzz, uyarı normaldir. Çünkü antivirüs yazılımını sildiğin için Windows Defender devreye girmiştir. O yüzden bu tarz bir bildirim almışsındır. Avast'ın kaldırılması bittikten sonra yazılım tarafından "Sistemini yeniden başlatman gerkecek" diye bir bildirim gelecektir. Sistemini yeniden başlattıktan sonra Kaspersky Security Cloud Free kurabilirsin. Bu arada dosyada bir sorun bulunmuyor.
 

Geri
Yukarı