ADSL Dolaptan Fiber Saha Dolabına Geçmek

Peki uzaktaki dolabın VDSL olma suresı ne kadardı, yani evinin önundekı ıle uzaktakı dolap bırbırınden ne kadar farklı zamanda takıldı bilgin var mı? Çünkü benim mahalleye VDSL geldi ancak uzaktakı yanı baglı oldugum ADSL ve ne zaman guncellenır dıye düşünüyorum.
ADSL abonelik mevcut o zaman sizde. Doğru mu?
ADSL abonelikten VDSL aboneliğe geçiş için altyapı desteklenmesi lazım. Ancak sana daha yakın bir VDSL dolap mevcutsa talep dilekçesiyle geçiş sağlayabilirsin.

Senin talebini kabul etmeyip geçiş sağlamazlarsa eğer merkez şubeye giderek bulunduğun bölgedeki durumu bu sefer talep değil şikayet olarak dilekçe olarak ver.
Biraz zaman alabilir ama sonuç gösterecektir.

Benim oturduğum konumda VDSL hizmet gelmesi için çok çaba gösterenler oldu sürekli şikayet ederek.
Benim alabildiğim hız 82 Mbps olarak görünüyor. Ancak bana 50 Mbps paket sunuyorlar paket önerisi olarak.
Şu anki aboneliğim ADSL. Yılbaşı sonrasında geçiş sağlayacağım bende.

Senin alabildiğin en yüksek altyapı değerinin ispatı ile gidersen çok daha kısa sürede sonuçlanır.

Hocam bende ADSL'im altaypı 15Mbps desteklıyor ,1.3 km uzaktan ADSL alıyorum ama 100 metre dibime VDSL koydular ve 80 Mbps'e kadar bır deger alabılırım maxımum 50 bıle gelse yeter (tahmini)internnetten 15 gösteriyor Max ve evim yeni 5 yıllık )ama önemli olan VDSL dolaba geçebilmek, bunun için ne yapmam lazım direk şikayet oluşturayim mi BTK üzerinden adım adım öneriri misin lütfen?
Eğer altyapımla sonucumla gıdersem vermezler 15 Mbps VDSL nıye versınler, ama VDSL dolaba bağlarlarsa beni hızım artar, sadece dolaba bağladılarında değil mi?
Bu konuda uzman kişiler tarafından bir makale yazılsa bu sosyalde bir sürü insanın ne yapması gerektiği öğretilse altaypıyı hızlandırmış da olmaz mıyız? Lütfen bir şeyler yapalım ben ne lazımsa yapmaya razıyım. Recep Baltaş ve Ali Güngör inşallah görürler.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı