Türk savaşır, İngiliz kahraman olur

Evet, taraflı olması, doğru düzgün objektif bir şekilde anlatmaması. Tarihimiz Youtube kanallarından değil de doğru kaynak kitaplarından öğrenmenizi tavsiye ederim. İlber Ortaylı gibi, Hüseyin Nihal Atsız gibi, Ziya Gökalp gibi, Halil İnalcık gibi insanların kitaplarından öğrenmenizi tavsiye ederim; bu sayede objektifliği korumuş olursunuz.
 
Evet taraflı olması doğru düzgün objektif bir şekilde anlatmaması. Tarihimiz Youtube kanallarından değil de doğru kaynak kitaplarından öğrenmenizi tavsiye ederim. İlber Ortaylı gibi Hüseyin Nihal Atsız gibi Ziya Gökalp gibi Halil İnalcık gibi insanların kitaplarından öğrenmenizi tavsiye ederim bu sayede objektifliği korumuş olursunuz.
Hocam doğru ama bence youtube kanalı olarak en iyi kanallardan biri.
Taraflı anlattığı biraz doğru.
 
Evet, taraflı olması, doğru düzgün objektif bir şekilde anlatmaması. Tarihimiz YouTube kanallarından değil de doğru kaynak kitaplarından öğrenmenizi tavsiye ederim. İlber Ortaylı gibi, Hüseyin nihal atsız gibi, ziya gökalp gibi, Halil inalcık gibi insanların kitaplarından öğrenmenizi tavsiye ederim; bu sayede objektifliği korumuş olursunuz.

Katılıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı