Birisini kaybettiğinizde acısı nasıl diner?

Kabuk bağlamayan yaraların acısı bitmez, sadece zamanla acısı diner ama o yara orada kaldığı sürece, hatırladığın sürece acın dinmeyecek.

Bu yüzden artık hayatımda olmayan insanlarla hep iyi zamanlarımı düşünürüm, kötüyü düşünmenin manası yok, içteki burukluk anca güzel günlerin hatıralarıyla azalıyor.
 
Son düzenleme:
Eğer aşırı yakınınız değilse(aşırı yakın = anne, baba, kardeş, en yakın arkadaş falan filan) 1 haftadan sonra adı aklınıza çok az geliyor. Artık 2.haftadan sonra ise resmen unutuyorsunuz :(
 
Hocam ben annemi 5 sene önce kaybettim. Yani ayrılık, özlem acısını unutma veya alışma diye bir şey yok. İnsan zaman geçtikçe kabulleniyor. Tabii ilk gün ki gibi aklımda değil her zaman.
Ama ben de ilk zamanlar düşünüyordum, hayatıma böyle nasıl devam edeceğim diye. Etrafımda ki yakınını kaybeden insanları inceliyordum hep.
 
Unutmuyorsun, unutmak diye bir şey yok kardeşim insan için, bir mouse bozulunca çöpe atarsın ama o mouse ölmemiştir senin için sadece yanında değildir artık. Ölüm de böyle bir şey hep varmış gibi düşünüyor insan öleni.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı