Razer DeathAdder V2 vs Logitech G403 Hero

NothinG3381

Femtopat
Katılım
22 Ocak 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 ay önce İtopya'daki indirimde Razer DeathAdder v2'yi internetteki yorumlara bakarak tavsiye üzerine aldım fakat aradigimi hiçbir zaman bulamadım o çok övdükleri sensörü Valorant'taki CS:GO'daki hissayatı tam anlamıyla beklentimi karşılamadi alışırım dedim belki ama nafile dün mausumu sattim internetten Logitech G403 aldım sizlere arti ve eksilerini aktaracagim.
Elimin ölçüsü 19x10 avuç içi tutuyorum.
Razer DeathAdder V2 artıları.
Görünüş olarak harika bir dış görüntüsü var.
Bir çok renk modu var.
Çok hafif.
Eksileri -
-Malzeme kalitesi o C'lik tuşlarının çıkardıgı resler berbat gerçekten insan elinde kaliteli bir mouse oldugunu hissedemiyor.
-Benim elim hiç terlememesine ragmen bu mouse de acayip derecede 2 3 oyundan sonra terlemeye başlıyordu.
-Yazılımı berbat 2020 de bir mouse üretiyorsan Türkçe yazılım koymalısın.
-o gelişmiş dediginiz sensör sadece Razer'in orijinal mouse padlerinde iş görüyor eger yanında 300 400 TL'lik bir mouse pad almayacaksaniz bu mausa yaklaşmayın bile derim.
Gelelim Logitech G403'e.
-Yazılımı tam anlamıyla mükemmel Türkçe ve RGB ışıklandırması Razer'den daha parlak ve hoş görüntü veriyor.
-Eklenebilir agırlık tam anlamıyla harika bence 400 TL olmasına ragmen bu özellik gerçekten cok iyi.
-Mausenin ölçüsü Razer'den bir tık küçük yani tam orta değer eliniz 16 17 X20 ölçü ve üzerindeyse gerçekten elinize tam oturuyor tam kıvamında ölçüsü.
-Gelelim sensörüne G PRO'yla aynı sensörü kullanmışlar Hero sensör Razer'deki aim kaymalari titremelerle asla karşılaşmadım.
-Terleme sorunundan dolayı bu mausa geçtim yaklaşık 6 saat Valorant oynadım elim hiç terlemedi denebilir nem bile olmadı.
Fiyat farkına gelirsek arkadaşlar Razer suanda 500 600 TL bandında ve yanında kaliteli bir Razer mouse almazsaniz çöp.
Alacak arkadaşlara kesinlikle önerebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Deathadder V2'de aim kayması nasıl yaşadınız merak ettim. Ben hiç yaşamamıştım çünkü.

Ayrıca şu Razer mousepad olayına da bir değineyim, Asymmetric Cut-Off sadece Razer mousepadlerde çalışıyor evet, ama onun yerine Smart Tracking var.

Terleme olayı tamamen kişisel bir şey.

Bence size gelen üründe bir sorun vardı çünkü ben ve bu ürünü kullanan diğer kişilerde takılma gibi sorunlar olmadı.
 
Deathadder V2'de aim kayması nasıl yaşadınız merak ettim. Ben hiç yaşamamıştım çünkü.

Ayrıca şu Razer mousepad olayına da bir değineyim, Asymmetric Cut-Off sadece Razer mousepadlerde çalışıyor evet, ama onun yerine Smart Tracking var.

Terleme olayı tamamen kişisel bir şey.

Bence size gelen üründe bir sorun vardı çünkü ben ve bu ürünü kullanan diğer kişilerde takılma gibi sorunlar olmadı.
bilemiyorum bana o kaliteyi hissettiremedi dedigim gibi beklentim yüksekti switchleri cok kötüyu basim hissiyati berbatti oyunlarda bence en önemli seylerden birisi ve malzeme kalitesi evet terleme olayi kisisel gibi gozukuyor ama bir cok oyun oynayanlarin sikayet etttigi bir durum bence cunki dun logitech g403 ile saatlerce oynadim onda olmadi oyle birsey uzun lafin kisasi razer sadece isim yapmis bir markadir onu bu hale getirenler ise fanatikleridir o paralari hak ettigini düşünmüyorum kesinlikle berbat bir ürün 150 200 tl lik mauslar bile yazilim olarak kendini gelistirdi razer bunu bile başaramamis firma 10 uzerinden 5 veririm oda ergonomik oldugu icin ki 80 gram bence bir mause icin cok hafif 85 90 gram araliginda olsa belki bi tik daha iyi olurdu
 
Razer Deathadder Elite kullandım, ardından Zowie EC2-A'ya geçtim, şu an Razer Deathadder V2 kullanıyorum. Yazdıklarının hiç birine katılmayıp, mouse kötülemek için yazdığını düşünüyorum. Kişisel sorunlarına da katılmıyorum ama hepimiz farklıyız sonuçta tamam diyelim. Bu kadar gelişmiş bir sensörde aim kayma, titreme gibi sorunların olduğuna 9 yaşındaki çocuğu bile inandıramazsın.
 
Razer Deathadder Elite kullandım, ardından Zowie EC2-A'ya geçtim, şu an Razer Deathadder V2 kullanıyorum. Yazdıklarının hiç birine katılmayıp, mouse kötülemek için yazdığını düşünüyorum. Kişisel sorunlarına da katılmıyorum ama hepimiz farklıyız sonuçta tamam diyelim. Bu kadar gelişmiş bir sensörde aim kayma, titreme gibi sorunların olduğuna 9 yaşındaki çocuğu bile inandıramazsın
güzel kardeşim herhalde hayatında fps oyunu oynamadın sen aim kayma sorunu titreme tabiki olamaz bu sorun sensörden dolayı değil mausun hafifliginden dolayı mause eğer çok hafif olursa hakimiyetin kötü olur bundan bahsetmek istedim bu fanatiklik nedir sendeki mause bendede vardi kullandım tecrübelerimi aktardim neden boş yapıyosun ki ? gir hepsi burada yorumlarına bak hemen hemen çogu kişi benim bahsettiklerimden dert yanıyor bu kadar fanatik olma ya fanatiklik yapacaksan sana sunu soylıyım razer sadece klavye konusunda iyidir diger ürünleri pişmanlıktır kalitesi bir mause minimum 85 100 gram arasında olmalı eğer ki fps oyunları oynuyorsan senın hayatın kadar cs go oynamısımdır suan valorant geçtim ve buna nazaran paylaştim düşüncelerimi terlemetme sorunu ise kesinlikle var mausun swichleride çok hassas buda bir eksi fiyatinin hakkını veremeyen bir ürün malesef
 
Yazılımının Türkçe olmaması onu kötü yapmaz. Mouseyi kaldırdıktan kaç cm yükseklikten sonra algılayıp algılamayacağından tut Chroma Studio üzerinden kendi ışık ayarlamaları yapıp topluluğa sunabiliyorsun. Mouse içerisinde 5 tane profile kadar kaydedebileceği bir hafıza var. Makro atayabiliyorsun, oyunlara özel ışık ayarlaması yapabiliyorsun, makro ataması yapabiliyorsun, profillere özel makro, ışık ataması falan yapabiliyorsun, ışığın dokunmayınca kapanıp kapanmayacağını ve parlaklığını ayarlayabiliyorsun ve daha var ama üşeniyorum. Ve senin İngilizcenin kötü olup yazılımı anlayamaman Razer'in suçu değil.

Razer mouse padlerde çalışan şey sadece hadwigar hocamın dediği gibi Asymmetric Cut-Off.
Yoksa bu Razer mousepad değil kötü sensör olmalıyım falan demiyor.

Aim titremesi ise sizin sorununuz. Hiç kimse aim titremesi dediğiniz şeyi yaşamadı. Ben dahil.

Ağırlığı gayet yerinde. Daha hafifleri var. Siz hep ağır mouse kullandıysanız tabii çok fazla hafif gelir.

Hafif olması ve yazılımının Türkçe olmaması onu çöp etmez. Her gün oyun oynamak yerine azcık İngilizce çalışsan anlarsın.

Terletmesi ise doğru. Biraz terletir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı