VAC ban yer miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana çok yazık hayatta hiçbir yere gelemeyeceğine yemin edebilirim şu düşünce tarzına falan cidden neyse.
 
Bundan yaklaşık 1 yıl önce CS:GO oynarken basit eğlence haritasında yaklaşık 30 dakika falan hile açmıştım. Onun dışında ne hileyle işim oldu ne de 3. parti yazılım deniliyor sanırım o tür şeylerle. Birkaç gündür içime oturdu VAC ban yeme korkusu. Çünkü hesabı 27. seviyeye kadar kastım. Birkaç tane de güzel kaplamalarım falan var. Şimdi sorabilirsiniz 1 yılda 27 seviye az. Evet az çünkü bir ara silmiştim 3-5 aylığında sonradan geri yükleyip oynamaya devam ettim. Şimdi benim bu hesap ban yerse, bir daha ne 21 seviyeye kasıp seçkin olabilirim (derslerim çok yoğun şu anda) ne de gidip seçkine 80 TL verebilirim. Umarım ban yemem. Sizce ban yeme riskim var mı?

%99 yemezsiniz ama umarım yersiniz, beter olun.

Yazık, haha. Kolsuz
 
Genelde Rekabetçi'dekiler ban yiyor. Ancak ban yeme ihtimaliniz 0 değil yiyebilirsiniz.
 
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata

Kardeşim buradaki dosyaları sil. VAC yersen yeni hesap garanti. Hile kalıntılarını da temizle ve Temp klasörlerini sil. Virüs programı ile tarama yap.

@prex71
 
Hahahaha. Bir de Atatürk'ün fotoğrafını koymuş. :D Atatürk sporcunun çeviğini ve zekisini sever, hilecisini değil. ;) Yani sen de boş bir milliyetçisin. İstiklal marşını oku desem 2. kıtada tıkanırsın. Hahahahahaha. 🤣 Atatürk şimdi seni görse yüzüne tükürürdü. Utan halinden. Eğer cidden atanı seviyorsan hile kullanma. Umarım dediklerim zoruna gitmiştir.
 
Sadece tedirgin olduğum için bu konuyu açma eğilimde bulunmuştum. Bana kızmakta haklısınız nede olsa hile kullanmışım fakat bu kadar abartmaya gerek yoktu. Çünkü o ona cevap yazar o ona yazar bu bitmez insanoğlunda üste çıkma isteği var işte. Ben haksız olduğum kabul ediyorum yersin ya da yemezsin gibi cevaplar beni tatmin edecekti. Bu konu neden bu kadar uzadı anlamadım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı