Termal macun önerisi

Zalman ztc8 al silverston, Cooler Master, krynout kullandım bunu sana diyebilirim Zalman bu seride güzel iş yapmış Ryzen 5 5600X kullanıyorum boşta 30 derece temiz iş.
 
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Krynout alacağım. Ayrıca işlemleri yaptıktan sonra sıcaklık değerlerini tekrar paylaşacağım burada.
MSI Afterburner ile de bakabilirsiniz.

Alabiliyorsanız Kryonaut iyidir.
Bu genelde youtube videolarında benchmark testleri için sol üstte böyle turuncu turuncu yazılar yazıyor. O programın adı nedir? ve tavsiye edermisin?
 
Son düzenleme:
Mx-4 masaüstü bilgisayar için orta-üst seviye denebilecek bir macun. Halbuki notebook bilgisayarlar ısınmaya daha çok meyillidir. Önerenler belki de masaüstü bilgisayardaki performansına güvenerek yazdı. Şu an hangi macunu sürerseniz sürün ciddi bir sıcaklık düşüşü olacak zaten. 8 yıllık makinenin içindeki macun süngere dönmüştür muhtemelen. Ancak daha iyisini alıp hem daha düşük sıcaklıkta kullanmak hem de bu performansı uzun süre koruması daha mantıklı. O sebeple kryonaut tavsiyesinde bulunmuştum. Bilgisayar çöpe gidene kadar serin serin kullanırsınız.
 
Tekrardan selamlar arkadaşlar. 2 gün önce thermal grizzly kryonaut aldım ve bugün uyguladım ve şu anlık çok iyi değerler alıyorum. Önceden oyun oynarke CPU 90 GPU 94 alıyor iken şu anda CPU 60 GPU 64 derecenin üstüne çıkmıyor.
İlerleyen dönemlerde ne olur bilemem ama şu anlık gayet memnunum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı