E900 Pro (Drop Plus) her şey dahil 230 TL!

Ürün elime ulaştı, henüz telefonda deneyebildim ama kalite hissiyatı süper. Sadece verdiği ses yüksek değil gibi geldi bana. @Ali Pınar hocama teşekkürler, çok uygun fiyata güzel bir kulaklık almış olduk.
Hocam, ses seviyesi bana çok fazla geldi. Hatta son ayar açtığınızda aşırı rahatsız edici oluyor ve dip ses gelmeye başlıyor. USB ile PC'de denemenizi tavsiye ederim, hayırlı olsun.

Hayır. Barkod bulunamadı diyor.
1-2 güne gelir. Benim de bir gün gözükürken diğer gün gözükmüyordu :)
 
Sabırlı olanlar için alınabilecek bir ürün fiyatı Rampage olanınkinin yarısı ama çok uzun bir kargo süreci var yaklaşık 2 ay.
 
En fazla 15-20 günde geleni gördüm. 2 ay nedir?
Bilmiyorum öyle yazıyor yoksa çok iyi bir fırsat.
1613385241291.png
 
Sabırlı olanlar için alınabilecek bir ürün fiyatı Rampage olanınkinin yarısı ama çok uzun bir kargo süreci var yaklaşık 2 ay.
Ortalama 15-20 gun arasinda elime ulaştı. Sadece kargo bilgileri yanıltabiliyor, güncellenmiyor ya da teknik hata oluyor. Mesela bende 1 hafta boyunca overseas yazısı durdu, halbuki gümrüğü bile geçmiş hafta sonu da memleketime gelmişti. Bu sabah gidip elden aldim. Tavsiyem sipariş verenler gitsin elden alsin, PTT 1 haftada anca dagitima cikarir, ustune bi de evde bulamazlarsa kargo tekrar gider.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı