PlayStation Store Sitesinin Yavaş Olması

333045

Centipat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
71
Yer
İstanbul
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki 100Mbps hızında bir internet sahibiyim. hiçbir ortağım yok ve masaüstü bilgisayarımı internete kablo ile bağlıyorum. Herhangi bir siteye girişte sorun yaşamıyorum. Mesela 4K videoları bile 1080P video izler gibi akıcı izleyip ileri-geri sarabiliyorum. Peki soruyorum size;

Bu PlayStation Store sayfası bana ne veriyor ki siteye girmem 1-2 dk sürüyor ya da giremiyorum? Ayrıca neyi anlamıyorum biliyor musunuz? Bu kadar tüketici düşmanı bir marka nasıl oluyor bu kadar çok ürün satıp tutuluyor. Acaba sadece PlayStation Türkiye mi oyuncu düşmanı? Bir kere de şu markanın bir ürünün de sorun yaşamayayım yahu. Yıllar önce Sony Xperia Z (yeni çıkmıştı) aldım. Elimde patladı; 4K son model Sony TV aldım(O zaman diğer markalardan 300-400 lira fazla para verdim). Aldıktan 6 ay sonra "efendilerin anlaşmaları bitti" gerekçesiyle uygulama mağazası TV'den kaldırıldı(ama çağrı merkezi ukalaca hala Smart TV diyor, dalga geçer gibi). PlayStation 4 Pro aldım kafalarına göre zam yaptılar, indirim sayfası kaldırdılar, kredi kartlarımı tanımadı oyun alamadım ya da sitelerine giremiyorum.

Bana böyle denk gelmedi. Bahsettiğim ürünlerden çevremde kim aldıysa aynı sorunları yaşadılar. Şimdi bu yazının üstüne Sony'nin avukatlığını yapanlar çıkacaktır ama sene 1-2 özel oyun oynayacağım diye bu eziyet yaşatılmaz bir insana yahu. Alt yapısını kuramıyorsan girmeyeceksin abi bu işe. Yıllar önce bu adamlar abonelerinin kredi kartları dahil bütün bilgilerini çaldırmadılar mı? Bir de komik olan sanki eski site ve uygulama çok süper çalışıyordu da yeni bir tasarıma gittiler. Demem o ki Sony artık ağzıyla kuş tutsa hayatta 1 lira daha kazandırmam bu adamlara.

Bu yazıyı üşenmeden okuduğunuz için teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı