GTX950 ekran kartım görüntü vermiyor

zValeria

Decapat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi forumlar arkadaşlar;

Yeni sistemde anakartın işlemci chipsetini bozduğum için eski sisteme dönmek zorunda kaldım ve ekran kartı, SSD ve PSU'yu eski sisteme ekledim.

Tabi RAM'de oksitlenme vardı ve onu silgi yardımı ile temizledim ve ekran geliyordu ve sonra gelmedi, daha sonra farklı bir sisteme ekran kartını taktım ekran kartı çalıştı ve uzay sistem kurmuştum onu ve anakartın arkasından nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama patlama gibi ama küçük patlama oldu ve sistem gitti daha eski sistemime ekran kartımı geri taktığımda görüntü vermemeye başladı ama 1 yıl falan eski sistemde bu ekran kartını kullandım hiçbir sorunu yoktu ne olduysa artık farklı ekran kartı taktım eski sisteme ve görüntü geldi hiçbir sorunu yok fakat eski ekran kartı ve driver bulunmuyor.

Yani yeni ekran kartım görüntü vermiyor sistemimde ne olduysa farklı sistemde anakart yandı ve o sırada ekran kartım vardı ve ekran kartım görüntü vermemeye başladı.

Şu an kullandığım sistemim; (eski sistem diye adlandırdığım sistem)

İşlemci: Intel® core™2 Quad Q6600.
Anakart: ASUS P5Q SE2.
RAM: Kingston 1+1+1 RAM + hi Level 2 GB RAM Kingston RAM'lerinden biri 266MHz diye gördüm CPU Z de ve RAM'ler 333MHz çalışıyor.
SSD: SanDisk 240GB.
PSU: Game tech 550W 80+Bronze
Ekran kartı: XFX GeForce NVIDIA 7300 GT. Ve bir de Sapphire ATI Radeon X1550 ekran kartı var ama bunu takmadım.

İşlemci soketinin pinlerinin yamulduğu sistemim:

İşlemci: Intel Core i3-9100F
Anakart: MSI H310M PRO-VD Plus.
RAM: XPG D30 3000MHz CL16.
SSD: SanDisk 240 GB.
Ekran kartı: GTX 950.
PSU: Game tech 550W 80+Bronze

Ekran kartında sorun var sanırım ama bir süre çalıştırdım sistemi ekran kartım ısındığını ve fanların otomatık döndü.

GTX 950 ekran kartı ile eski sistemimde görüntü alamıyorum yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen eski anakartlarda, anakarta göre yeni olan ekran kartları çalışmıyor. Şahsen ben yaşadım. R9 380 ekran kartını bilgisayar toplamadan denemek için evdeki bilgisayar ile denemiştim çalışmadı. Şimdi yeni bilgisayarım ile kullanıyorum
 
Bazen eski anakartlarda, anakarta göre yeni olan ekran kartları çalışmıyor. Şahsen ben yaşadım. R9 380 ekran kartını bilgisayar toplamadan denemek için evdeki bilgisayar ile denemiştim çalışmadı. Şimdi yeni bilgisayarım ile kullanıyorum.

Evet senin dediğin durum olabilir ama ben eskide o ekran kartı ile aynı sistemi kullanmıştım olmadı yeni sistemim için anakart alınca bakıcağız çalışıyor mu çalışmıyor mu diye.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı