İncehesap şubat indirimlerinden alınan anakart kutusu hasarlı çıktı

luktodoro

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2019
Mesajlar
162
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, kız arkadaşımla kendime bu anakartlardan sipariş verdik. Onunki yine sadece köşesinde az normal denebilecek şekilde hasar vardı fakat bu kutu direkt bana bu şekilde geldi bugün. Ürünü diğer bileşenler elime ulaşmadığından daha deneyemiyorum. Fakat iç poşetteki jelatini ilk ben açtım ve üründe de herhangi bir parmak izine rastlamadım. İade etmeme gerek var mı? Etsem kabul ederler mi? Fikrinizi belirtirseniz sevinirim.

WhatsApp Image 2021-02-27 at 13.00.30.jpeg
 
Bu yüksek ihtimalle kargo şirketi ile alakalı bir durum. Bende aynı siteden ekran kartı aldım ve kutusunda bu kadar olmasa da hasar vardi. Kutuyu açmadan fotoğraflarını aldım, keza eğer üründe sorun varsa bu fotoğraflar ile gerekli yerlere baş vuracaktım. Üründe kusur olmadığı için üstüne düşmedim.
 
Benim de ilk planım iade etmemek de bir daha İncehesap'tan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Dün de Gaming gecesinden Ryzen 5 3600 sipariş verdim fakat ondan da korkuyorum artık. İptal de edemiyorum işleme alındığından dolayı. Ek olarak poşetin içinde direk kutu karşımdaydı. Herhangi bir koruma söz konusu bile değildi. Bundan yaklaşık 5-6 ay önce aldığım RAM ise çok iyi paketlenmişti. Anlam veremiyorum.
Aynı anakarttan sipariş etmiştim 2 gün önce geldi. Paketini bile açmadım öylece duruyor. Beni de işkillendirdin şimdi.

Hocam kız arkadaşıma da aynısından aynı gün sipariş verdim. Onunkinin sadece köşeleri birazcık ezilmiş şekilde geldi yine bugün. Şansınıza kalmış umarım en iyi şekilde ulaşmıştır elinize.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı