i7 7700 3.6 GHz GTX 1050 Ti sistem iyi mi?

Sadece işlemci aldı bir de ekran kartım vardı anakart RAM falan alacağız (LGS'den sonra) MSI anakart almayı düşünüyorum çünkü MSI ekran kartım var 3000 MHz üstünde de RAM almayı düşünüyorum isterseniz öneri yapabilirisinz
MSI diye şartlamana gerek yok hocam ekran kartı MSI diye. LGS'den sonra kim ölür kim kalır belli olmaz. O zaman konu açarsınız.
 
Anakart RAM PSU ssd/hdd yok mu?

Evet.

Var şimdi zaten benim PC im var ama dersler dolayı ekran kartını almıştı şu an PC de Intel i5 M560 işlemci var şu an boşta GTX 1050 Ti ve Intel i7 7700K var dersler olduğundan takamıyorum takamadığım için merak ettim nasıl bir FPS değerleri alır ve anakart RAM tavsiyesi almak için belki fiyatlar artacağından şu an da bile alabiliriz
 
Merhaba dün babam doğum günümde Intel i7 7700 3.6 GHz bir işlemci aldı bir de GTX 1050 Ti var bu sistemi kurunca güzel bir FPS alabilir miyim? Şu an sistemi kuramıyorum çünkü LGS var. Ondan dolayı PC oynayamıyorum. Sizce bu sistemle PUBG Mobile, GTA V'de kaç FPS alır ve Fortnite önceden yapılmış testlere baktım da biraz eski testler olduğundan inanamadım.
Orta ayarlarda sizi üzmeyecek, güzel bir performans verir.
 
Bilgisayarınız Izoly gibi bir marka mı? i5-560m işlemcim var demişsiniz normalde laptop işlemcisidir kendileri çünkü de. Masaüstü bilgisayarlarda markalar kullanıyor bazen bu işlemcileri.
 

Geri
Yukarı