Neden konulara cevap verilmiyor?

DyaLto

Picopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
309
Yeni açılan konulara bakıyorum kimse cevap vermemiş. Yahu bu adamlar Barbie mi soruyorlar size? Teknoloji hakkında cevap aramıyorlar mı? Neden cevap yok? Burası gayet büyük bir platform sanırsam. Örneğin yaklaşık 2-3 saat kadar önce mikrofon konusu açtım kimse cevap vermemiş. Şimdi de aynı şey başkaları için geçerli. Nedenini açıklayabilecek var mı? Yoksa sorduğum soruların cevabını alamayacak mıyım? Çoğu konu böyle cevapsız.
 
İlk olarak kimsenin bir konuya cevap verme zorunluluğu yok. Konularda bilgisi olan kişiler de konuları gözden kaçırıyor olabilir. Öne çıkarma diye bir özellik var, onu kullanabilirsiniz.

 
Herkes her şeyi bilmiyor olabilir, gözünden kaçıyor olabilir, konu hakkında bilgili insanlar müsait olmayabilir. Her cevapsız kalan soru için konu açılmasını anlamsız buluyorum. Öne çıkar özelliği bu yüzden var.
 
Yeni açılan konulara bakıyorum kimse cevap vermemiş. Yahu bu adamlar barbie mi soruyorlar size? Teknoloji hakkında cevap aramıyorlar mı? Neden cevap yok? Burası gayet büyük bir platform sanırsam. Örneğin yaklaşık 2-3 saat kadar önce mikrofon konusu açtım kimse cevap vermemiş. Şimdi de aynı şey başkaları için geçerli. Nedenini açıklayabilecek var mı? Yoksa sorduğum soruların cevabını alamayacak mıyım? Çoğu konu böyle cevapsız.

Benim de Fraps ile bir sorunum olmuştu insanlar sorunun cevapını bilirse cevap verirler eminim.
 
Bence basit bir sebebi var mesela benim mikrofonlar hakkında bilgim yok o yüzden bakmıyorum. O sıra açtığın zaman mikrofonlar ile ilgili iyi düzeyde bir bilgisi olan çevrimiçi biri yoktur sende konunun altına bir şeyler yaz yukarı çıkar birkaç kere.
 

Geri
Yukarı