• Beğen
    İfadeler: steelumut
    Healthliker
    Healthliker
    Alınma, suçlama olarak da düşünme olayların üstüne bu husus yaşanınca yazdım maksat gerginlik kırılsın biraz. :) hem bir arkadaşıma hazır sistem bakıyoruz önerilerin lazım, geri dönersin işte. Çözüm üretmek, taze taze öneriler sunmak her babayiğidin harcı değil.
    408157
    408157
    Anladım zaten ironi yaptigini, oneri konusunda ise; bahsettigim arkadas yine sorun yasamis. Servise verecek anakarti. Secure Boot'tan brıck degil, BIOS guncellerken olmus... Bu kadari fazla, boyle bir hatadan sonra oneremem hiçbir şey artik. Brıck olmasaydi da onermiyordum zaten, iyice benim sucumdan sorun yasadi, onu demek istiyorum.

    Belki de servise gonderdigi zaman yeni BIOS yukleyip ve dahili grafik kapatamama sorunu baska BIOS yukleyerek cozerler, beklenen. Ama daha once kim boyle bir rezillik yasadi ki? Boylesi daha iyi, oneri icin baskasini etiketleyebilirsin.
    K
    k4moncik
    Valorant'ta PRIME diye hesabın var mı? Geçende maça PRIME diye biri geldi, Omen oynuyordu merak ettim.
    1700487872725.png


    Tekrar özür dilerim, iyi Sosyaller.
    4
    438943
    @P R O F O U N D hocam bizzat yazmamı istedi:

    Kendisi B650M-DS3H övmemiş. Özellikle dahili RGB içeren Gigabyte anakartlardan yani I/O paneli gibi şeyleri LED'li olan Gigabyte anakartlardan uzak durmanızı söylüyor.
    LinusTechTips
    LinusTechTips
    Doğru olanı yapmışsın. Çok tehlikeli bu öneri işleri. Ben bile tırsıyorum sorun çıkar diye.
    Ella Freya
    Ella Freya
    Çok şey yazardım ama boş ver anladınız siz. Meyve veren ağaç taşlanır. Elma değil armut seçtiniz diye ağacı kestiler. Orada kasayı toplayanların ağzı açık havaya bakacaklarına önerilen ürünleri inceleyip daha da önemlisi kitapçıkları okusalar, o kol kadar soğutucuyu üste takmaya çalışmazlardı. Eğer yazmadılarsa nereye takılacağını o suç ne sizin, ne konu sahibinin, ne de Recep Baltaş'ın, direkt markanındır. Ki eminim ki zaten yazıyordur. Yapılan olay sonrası elde var sıfır. Hiç gerek yoktu öyle konuya falan. Ayrıca bu bir kasa, uymazsa kes gitsin vur matkap delinsin. Neyin tribiydi bu monte edemedik ettik olayı. Kasayı kaç kişi garantiye götürmüş ki sanki? Demir parçası için insan üzüyor insanlar.
    Başkalarının profiline yazı yazmayı ilk sizin üzerinizde deniyorum. Bakalım :)

    Hazır sistem önerileri ve bütçeye uygun toplama hizmetleriniz için teşekkürler!
    EVANESCENCE
    EVANESCENCE
    @530546 Arkadaş bir yıldan uzun süredir profil durumunu güncellemiyor. Daha önceden son profil mesajına yazmışsınız yüksek ihtimalle ve bu sebepten o veya bir başkası aynı durumun altına mesaj yazınca size bildirimi geliyor. O bildirimi kaldırmanın yolu var ama bundan sonra hiçbir profil durumundan bildirim alamazsınız, sadece @408157'nin profilinden değil.
    5
    530546
    Sonunda anlatan biri. Sağ olun. Ama attığım mesajda muhtemelen bu konuyla ilgiliydi. Ben bu adamı bana gelen birimler sayesinde tanıdım :D.
    EVANESCENCE
    EVANESCENCE
    Yok muhtemelen bunun için yazmamışsınızdır. Eğer daha önce o profil durumuna hiçbir şey yazmadıysanız bildirim gelmez asla. İlla yazmışsınızdır bir şey 1 yıldır inadına güncellemiyor çünkü :D
    • Düşündürücü
    İfadeler: 530546
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…

Geri
Yukarı