• Geçenlerde arkadaş olayım bare dedim, anasını satayım hiç cevap vermeden engelledi. Yani buna ne diyeyim şimdi?
    Şahsen küfür etmeyi veya kaba söz kullanmayı sevmem ama bu iş iyicene çığırından çıktı! Bunların egolarını pompalayan avcıları bulup öldürmek istiyorum. Bizim Türk kızlarının bir şeye benzedikleri yok zaten, tipsizlikleri en üst derecede.
    Arkadaşlar artık kızlarla falan konuşmayacağım bile. Hep serseri tiplere gidiyorlar, ağızları bozulmuş ve üzerine terbiyesizce hareketler yapıyorlar. Peki asıl şaşırtıcı kısım nerede? Tabii ki de bunların hepsinin dışarıda yapılması! Hayatımı bana zehir ettiniz, Allah ######## versin sizin. Çocukluğumu tramvaya çevirdiniz, şimdi de dünyanın içine ediyorsunuz!
    @Recep Baltaş bugün doğru yazdığım bir cevabı rapor sistemini kullanarak çözüm olarak işaretlemek isterken rapor sisteminden yasak yedim. Rica edersem bu sorunu düzeltebilir misiniz?
    • Beğen
    İfadeler: Cingöz Recai
    hawtsauce
    hawtsauce
    @Ali Güngör hocam lütfen şu modları düzeltin. İkide birbiri benim raporlarımı ret ediyor! Rica edersem en son ki benim tarfımdan yapılan raporlara bir göz geçirin ki anlayın olayın durumunu.
    hawtsauce
    hawtsauce
    Sorun çözülene kadar bunu yazıcağım bilginiz olsun.
    hawtsauce
    hawtsauce
    Arkadaşlar yeni bir blog içeriği attım, eğer animasyona merakınız varsa okumanızı tavsiye ederim.
    Gerçekten yoruldum artık. Kim şu kızların egolarını maxlıyor?
    • Beğen
    İfadeler: Boranity
    Cingöz Recai
    Cingöz Recai
    Avcılar.
    Heunzey
    Heunzey
    Abazalar. Aha şu gördüğümüz ayak fe*isçileri taytcilaridir crop cularidir. Bunlar yüzünden kizlar kendini god filan zannediyor. Bunlari giyince ya da gösterince her şeyi elde edebileceklerini sanıyorlar.
    hawtsauce
    hawtsauce
    Bunu çözmek bayağı zor bakılırsa. Abi herkes mi f#tişçi olur be.
    • Beğen
    İfadeler: Heunzey
    Dün akşam arabayı pert ettim arkadaşlar bir geçmiş olsun isterim.
    er2grul
    er2grul
    Geçmiş olsun bol şanslar..
    Birisiokadar
    Birisiokadar
    Geçmişler olsun, nasıl oldu sizde bir şey yok inşallah.
    hawtsauce
    hawtsauce
    Öncelikle mesajlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Aracın bir anlık direksiyonu döndü ve kilitlendi. Frene bassam bile nafile. Sol şeritteydim, bir anlık sağ şeridin oradaki bariyerlere çarptım. Bende bir sorun yok ama arabanın durumu gerçekten kötü. Zorunluluktan yeni araç alacağım.
    Şu beni arayan arkadaşı buldum, adliyeden numarayı verdiler sonunda. 7. Sınıfta okuyan bir çocuk çıktı. Rastgele numara arıyormuş bunlar. YouTube'dan açmışlar o sesi bir de.
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…

Yeni konular

Geri
Yukarı