Ali Murat Ercan

Profil mesajları Son etkinlik Mesajlar Hakkında Mesaj bölümleri

  • Turknet'e helal olsun. Başvurduğum gün her şey onaylandı ve bağlantı kuruldu. Tek aşama kaldı, o da TürkNet ekibi gelip kurulum yapacak.
    Yakın zamanda toplamak istediğim sistemi forumda paylaşıp insanların fikrini alacağım. Bakalım insanlar ne düşünecek.
    Bu forumda en çok zoruma giden şey, insanlara çöp sistem öneren birçok insan olmasıdır. Özellikle Hazır Sistem gibi bir alt forum varken, inatla bilgisayar toplama bölümüne hazır sistemler öneriyorlar. Ayrıca benim özenle hazırladığım, araştırıp önerdiğim sistemimi küçük görüp kendilerinin 1 dakikadan daha az ayırıp hazır sistem önermeleri çok zoruma gidiyor.

    Hazır sistemlerin büyük çoğunluğu aynı numarayı yapıyor. Ekran kartına aban, gerisi önemli değil. RTX 4070 gibi bir ekran kartına AMD'nin 7000 serisinin en düşük işlemcisini layık görüyor. Bu zamanda dengeli sistem insanlar için önemli gözükmüyor, ama önemli.

    Ben insanlara değer verip iyi sistemler önermeye devam edeceğim. Hazırcılık yapıp insanların kafasına sistem atıp geçmeyeceğim. Sırf mesaj kasmak için sistem önermeyeceğim.

    Eskiden forumda sistem toplamayı bilenler vardı, bilmeyenler vardı. Şimdi bilenler var, bilmeyip gelene geçene hazır sistem öneren var. Anlamayan, bilmeyen sistem önermesin kardeşim. Yıllardır bu forumda, başka forumlarda, çevremde insanlara sistem toplamış, önermişimdir. Benim sistem toplama bilgimi sorgulamayın. Siz oyuncaklarla oynarken ben bilgisayarlar içinde büyüyor, 6-7 yaşımda format atıyordum bilgisayarlara.
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…
  • Yüklüyor…

Yeni konular

Geri
Yukarı