INFERNOVAY tarafından gönderilen son içerik

  1. I

    Valorant'ta demirden çıkamamak

    Bu da varmıs.
  2. I

    Valorant'ta demirden çıkamamak

    Ne yapmam gerekiyor arkadaş da yok arada giriyorum öyle çok oynamıyorum ama demirden çıkamadım. Sinirim bozuldu.
  3. I

    Inca IMG 346 Empousa sürücüsü fareyi algılamıyor

    Farenizin takılı olduğundan emin olun diyor, driver açılıyor ancak kullanılamıyor yardımcı olursanız sevinirim. Driveri kendi sitesinden yükledim.
  4. I

    İnca empuso IMG-346 sürücüsü fareyi algılamıyor

    aynı sorunu yaşadım, çözebildiniz mi?
  5. I

    Lenovo Legion R25F-30 monitör alınır mı?

    Dostum, lenovo gibi kalitesiz eşyası bulunmayan bir markanın ismini kötüleyecek bukadar berbat bir monitör yapmasına şaşırdım doğrusu, hiç inceleme videosu da bulamadım, sorunun üretim hatası olma ihtimali varmı, iade ettinmi, bunun yerine R25I modfelini önerir misin?
  6. I

    4500 TL'ye 165 Hz IPS 24 inç vs 165 Hz VA Curved 24 inç

    Bu monitör 6bit+frc daha soluk renkler ipsye göre diye biliyorum,onun dışında özellikleri gayet iyi Bütçeyi biraz aşar, ama güzel monitör, daha biriktirirm belki,
  7. I

    4500 TL'ye 165 Hz IPS 24 inç vs 165 Hz VA Curved 24 inç

    GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA bu olabilir mi?
  8. I

    ASUS 23.8 TUF Gaming VG249Q3A 180Hz 1ms 8 bit mi 6+frc mi?

    6+frc olanların rengi daha soluk diye biliyorum, o yüzden tam 8 bit olan monitör arayışındaydım ve bu monitörün kaç bit olduğu yazmıyor.
Geri
Yukarı