Anasayfa Haber HTC’nin yeni hizmeti: htcsense.com

HTC’nin yeni hizmeti: htcsense.com

HTC’nin yeni hizmeti: htcsense.com: HTC, çeşitli multimedya ve yer tabanlı iyileştirmeleri entegre ederek bir dizi bağlantılı yeni HTC hizmetini içeren HTCSense.com platformunu kullanıcılarına sunuyor.

HTC Sense

Yeni HTC Sense deneyimi kullanıcıların multimedya içeriği elde etme, oluşturma, paylaşma ve erişme yöntemlerini geliştiren çeşitli iyileştirmeler sunuyor. Yeni kamera deneyimi ile kullanıcılar HD videolar kayıt edebiliyor ve çeşitli eğlenceli kamera efektleri ile görüntü yakalayabiliyor ve düzenleyebiliyorlar. Yeni ve farklı çevrimiçi harita deneyimi HTC Locations ile yükleme gecikmeleri olmaksızın ve mobil roaming ücreti ödemeksizin haritalara istendiği anda, anında erişebiliyorlar.

HTC Sense ayrıca yeni Koboä e-kitap mağazasından ve tanımları vurgulama, notlarla açıklama ve hızlıca arama ve bilinmeyen terimleri çevirme yeterliliğine sahip yeni, mobil optimize e-okuyucudan faydalanılan yeni, bütünleşik bir çevrimiçi e-okuma deneyimi de içeriyor.

HTCSense.com

Yeni HTCSense.com platformu ile kullanıcılar cep telefonu deneyimlerini, HTC telefonları ya da kişisel bilgisayarları üzerinden kolaylıkla yönetebiliyorlar. Örneğin, sessize ayarlanmış olsa bile telefonun yüksek sesle çalmasına neden olmak ya da harita üzerinde konumunu işaretlemek suretiyle kaybolan bir telefonun yerini kolaylıkla belirleyebiliyorlar. Kullanıcılar, telefonun kaybolması ya da çalınması halinde telefonu uzaktan kilitleyebiliyor, çağrı ve mesajları bir başka telefona yönlendirebiliyor, iadesi için telefona mesaj gönderebiliyor, hatta telefondaki tüm kişisel bilgileri uzaktan silebiliyorlar. HTCSense.com yeni bir HTC telefonun kurulumunu ve kişiler, metin mesajları ve çağrı geçmişi gibi arşivlenen mobil içeriklere PC tarayıcısından erişmeyi kolaylaştırıyor. Kullanıcılar ayrıca duvar kağıtları, HTC scenes, sesler ve eklentiler gibi özel HTC içerikleri ile de telefonlarını kişiselleştirebiliyorlar.