Anasayfa Haber Yeni Trailer The Bureau: XCOM Declassified Survive, Adapt, Win

Yeni Trailer The Bureau: XCOM Declassified Survive, Adapt, Win

The Bureau: XCOM Declassified Survive, Adapt, Win trailerı yayınlandı. Yeni video oyunun çıkışına günler kala heyecanı arttırmak için bol aksiyon sahnesi içeriyor…

Technopat okurları XCom serisini yakından takip eden ve seven editörlerimiz olduğunu bilirler. 90’ların sonunda Ufo XCom ile başlayan, devam oyunlarıyla süren maceramız birkaç orta şekerli Doğu Avrupa yapımıyla tam keyfine varamasa da devam etmişti. Derken 2KGames tarafından geliştirilen son derece başarılı ve aslının deneyimine olabildiğince yakın, ancak yeni nesil bir UFO XCOM oyunuyla tekrar karşılaşmışmak bizi mutlu etmişti.

Şimdi bu başarı devam ediyor, yani en azından devam edeceğini umuyoruz. Yeni trailerda görebileceğiniz ve The Bureau: XCOM Declassified’in detayları belli oldu haberimizden sistem gereksinimleri ve bazı detaylarına bakabileceğiniz bu yeni oyun, çok farklı ve retro bir lezzette karşımızda olacak. Günler kala yeni trailer ile tekrar heyecanlanıyoruz:

“Savaştayız ve bu beklediğimiz savaş değil. Birleşik askeri güçlerimiz püskürtüldü. İletişim sistemleri sustu. Kırmızı telefon çalmayacak. Şimdi dünyamızın ötesinden bir rakip ile yüzleşiyoruz; bizim sahip olduğumuzun onyıllarca ötesinde bir teknolojiye sahipler- Buna sahip olmalıyız! Silahları bizim silahlarımız olacak ve bu gerçekleştiğinde onları kökten yokedeceğiz. Şimdi yeni emirleriniz var: Hayatta kalın, uyum sağlayın ve kazanın…”