Anasayfa Haber The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition Ücretsiz Oldu

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition Ücretsiz Oldu

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition Ücretsiz

Epic Games Store ücretsiz oyun serisinin altıncı gününde Obsidian Entertainment imzası taşıyan ve normalde 520 TL fiyata sahip olan The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition oyununu veriyor. Platform geçtiğimiz gün ise Ghostwire: Tokyo’yu hediye etmişti.

2019 yılında piyasaya sürülen The Outer Worlds, rol yapma oyunu hayranlarının keşfetmesi için kaotik bir bilim kurgu evreni sunuyor. Stüdyonun görevler için birden fazla yaklaşım, çeşitli beceriler, hizipler ve işe alınacak benzersiz yoldaşlar sunan olağan RPG sistemlerine ek olarak oyun ayrıca bir şeyde kötü olmanın avantajlarını elde etmek için yeni bir kusur sistemine sahip.

Virtuos tarafından geliştirilen Spacer’s Choice Edition remaster sürümü, yükseltilmiş grafik seçenekleri, daha yüksek seviye sınırı, daha iyi yapay zekanın yanı sıra Murder on Eridanos ve Peril on Gorgon ana hikaye genişlemelerini de içeriyor.

Oyunun açıklaması şu şekilde: “Galaksinin ücra köşesine bağlı bir koloni gemisindeyken kaybolduktan uzun yıllar sonra uyanarak kendini koloniyi yok etme tehdidi taşıyan bir komplonun ortasında bulacaksın. Gizemli Gorgon Asteroidi ve Eridanos’un enfes içki imalathaneleri dahil olmak üzere Halcyon’un çeşitli gezegenlerini ve konumlarını keşfet. İktidar için yarışan çeşitli ayrılıkçılarla karşılaştıkça olmaya karar verdiğin karakter, bu oyuncu odaklı hikâyenin nasıl ortaya çıkacağını belirleyecek.”

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition’ı 26 Aralık saat 19:00’a kadar kütüphanenize hiçbir ücret ödemeden ekleyebilirsiniz.