Anasayfa Teknoloji LG G Flex’i Duyurdu! İşte Kavisli G Flex

LG G Flex’i Duyurdu! İşte Kavisli G Flex

LG GF LEX

LG, G Flex modeli ile kavisli ekrana sahip akıllı telefonlar kervanına katıldı. İşte Samsung Galaxy Round’un rakibinden detaylar…

LG’nin kavisli ekrana sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığına dair söylentiler son bir iki haftadır ortalıktaydı. LG bu söylentilere son noktayı koydu ve yeni telefonu G Flex‘i tanıttı. Kavisli ekranıyla Samsung Galaxy Rounda meydan okuyan G Flex, teknik özellikleriyle de hayal kırıklığına uğratmıyor.

2.26 GHz‘lik dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemciye sahip olan G Flex, 2 GB RAM ile geliyor. 3,500 mAh’lik bir pil ise bu güçlü donanımı uzun saatler ayakta tutacak. Kamera konusunda ise G Flex 13 MP’lik arka kamerasıyla ön plana çıkıyor. 177 gram, nispeten ağır olsa da, boyutları ve donanımı için kabul edilebilir düzeyde. Ayrıca G Flex, tasarımından ötürü yer yer 7.9 ile 8.7 milimetrelik kalınlığa sahip.

Cihazın asıl numarası olan kavisli ekranı, 6 inç boyutunda ve 720p çözünürlüğe sahip. Çift pencere özelliği sayesinde G Flex kullanıcıları ekranı ikiye bölüp aynı anda iki işi birden yapabilecek. Ayrıca LG, telefonun arka kapağının çiziklere karşı korumalı olduğunu ve ufak çizikleri dakikalar içerisinde ortadan kaldıracak olan yeni bir koruyucu filmin, G Flex ile birlikte geleceğini duyurdu.

Henüz cihazın fiyatlandırması ile ilgili bir bilgi veya söylenti bulunmamakta. Ancak aynı segmentteki benzer özellikli telefonlardan, kavisli ekran sebebiyle daha pahalı olacağı kesin. Çıkış tarihi de henüz kesin değil ancak söylentiler cihazın Kasım ayında dağıtıma çıkacağı yönünde.