Anasayfa Haber Diablo 3 Xbox Platformuna da Geliyor!

Diablo 3 Xbox Platformuna da Geliyor!

Diablo 3 Ultimate Evil Edition

Blizzard’ın yaptığı açıklamaya göre Diablo 3, önünde sonunda Xbox platformuna gelecek.

Blizzard, Diablo 3’ün PlayStation 4 platformuna geleceğini duyurmuştu. Bu çok uzun bir sürenin ardından firmanın, konsol pazarına çıkartacağı ilk oyun olacak. Diablo 3: Ultimate Evil Edition adı altında hazırlanan ve konsol entegrasyonları devam eden oyun için yeni bir açıklama geldi. Oyun, PlayStation 4’ün yanı sıra PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360 için de piyasaya sürülecek.

Blizzard’ın açıklamasına göre oyun kayıtları da taşınabilecek. Eğer PlayStation 3’ünüz varsa Diablo 3 kayıtlarınız PlayStation 4’e geçmeniz durumunda tutulacak. Aynı şey Xbox platformu için de geçerli.

Ayrıca Ultimate Evil Edition sayesinde, aynı ekran üzerinde 4 oyuncuya kadar destek veren Co-Op ve Multiplayer modlarının da geleceği söylendi. Apprentice mod özelliği sayesinde düşük seviyeli oyuncular, yüksek seviyeli oyuncularla parti kurduğunda, daha hızlı bir şekilde ilerleyebilecekler.

Oyunun 19 Ağustos’ta Kuzey Amerika pazarı üzerinden giriş yapması bekleniyor. Xbox One ve PlayStation 4 sürümlerinin 59.99 Dolar olacağı açıklandı. Xbox 360 ve PlayStation 3 oyuncuları ise 39.99 Dolar’lık ödeme yapacak.