Anasayfa Haber Samsung Galaxy Ring Çıkış Tarihi Doğrulandı

Samsung Galaxy Ring Çıkış Tarihi Doğrulandı

Galaxy Ring Çıkış Tarihi

Samsung tarafından Galaxy S24 serisinin tanıtıldığı Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Ring adlı bir akıllı yüzük de duyurulmuştu. Öte yandan şirket, Galaxy Ring için bir çıkış tarihi paylaşmamıştı. Şimdi ise çıkış tarihi hakkında daha fazla ayrıntı mevcut ve yeni bilgiler yüzüğün bu yılın ikinci yarısında çıkacağını ortaya koyuyor.

Samsung Electronics’in B2B Giyilebilir/IoT/Aksesuar Küresel Başkanı Daniel Seung, LinkedIn‘de şirketin yeni sağlık ve sağlıklı yaşam giyilebilir ürününü bu yılın 2. yarısında tanıtacağını doğruladı. Öte yandan, bu paylaşımın daha sonra silindiğini de söylemeden geçmeyelim. Bu, yeni Galaxy Ring’in Galaxy Watch 7 serisiyle birlikte resmileşeceği ve Samsung’un giyilebilir ürün portföyünü tamamlayacağı anlamına geliyor. Bu anlamda akıllı yüzüğün Temmuz ayında resmiyet kazanmasını bekleyebiliriz.

Cihaz hakkında çok fazla resmi bilgi duymadık ancak bir analist, yüzüğün üç farklı renkte mevcut olduğundan, inanılmaz derecede hafif olduğundan ve çok sayıda versiyonda sunulacağından bahsetti. Galaxy Watch’ta tüm sağlık ölçümlerinin ve fitness ile ilgili özelliklerin sunulma ihtimali de yüksek.