Anasayfa Haber ASUS PadFone S Computex’ten Önce Görüldü

ASUS PadFone S Computex’ten Önce Görüldü

ASUS PadFone S modeli beklenen Computex açıklamasından önce görüntülendi. Son derece net fotoğraflarla ortaya çıkan ASUS PadFone S, tablet ve cep telefonunu birleştiren PadFone ailesinin en son üyesi…

2 Haziran’a çok az kaldı ancak resmi açıklamadna hemen önce ASUS’un PadFone S tablet ve telefonu ortaya çıktı. İlginç bir ürün olan PadFone yenilikçiliğiyle dikkat çekmişti. Tabletlerin ve akıllı cep telefonlarının yükseliş döneminde ilk örneği görülen PadFone ailesi, ASUS’a özgü ürünler olarak dikkat çekiyor. Cep telefonu ve tabletin birleştirilerek kullanılabildiği ürün, PadFone X modeli ile aynı özellikleri paylaşacak. Yani PadFone ailesi Padfone S ve PadFone X isimli iki yeni benzer üyeye kavuşacak.

5 İnç boyutunda Full HD (IPS) ekrana sahip telefonda Qualcomm’un 2.3 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi ve Adreno 330 GPU’su bulunacak. Yani son derece güçlü bir model. Bellek olarak 2 GB RAMve 16 GB dahili depolamanın yanında 13 megapiksellik güçlü bir kamera, 2300 miliamperlik bir batarya ve en önemlisi 8.9 inçlik tablet mevcut. Tabletin kendisinde bulunan 4990 miliamperlik dev batarya telefondaki düşük batarya kapasitesini telafi ediyor.

Daha önce PadFone ailesi Türkiye’ye oldukça geç giriş yapmıştı. Ancak henüz resmi olarak tanıtılmadığı için fiyatı ya da Türkiye’de satılıp satılmayacağı da belli değil.

padfone-s-2-asus-cep-telefonu padfone-s-3-asus-cep-telefonu padfone-s-asus-cep-telefonu