Anasayfa Haber Bülten Philips Ultra HD TV 9800 Teknik Özellikleri ve Detayları

Philips Ultra HD TV 9800 Teknik Özellikleri ve Detayları

philips-uhd-tv

Philips, 65PUS9809 ile üst düzey görüntü kalitesi ve Android işletim sisteminin tüm artıları biraraya getiriyor.

Android işletim sistemi ile çalışan televizyonları piyasaya süren ilk Avrupalı TV markası olan TP Vision, Android ile çalışan Philips UHD Ambilight TV yelpazesinin en son üyesini duyurdu; Philips 65PUS9809.
Bu yeni model; TV izleme deneyimini daha da zenginleştiriyor. Google tarafından onaylanan Google Play Store erişimi ve mevcut Philips Smart TV özellikleri; çok çeşitli içerik, oyun, uygulama ve hizmetlere erişim sağlıyor. Ayrıca, Philips 65PUS9809 UHD en üst düzeyde görüntü kalitesi de sunuyor. Philips 65PUS9809 2014’ün üçüncü çeyreğinden itibaren Avrupa, Rusya ve Türkiye’de satışa sunulacak.

Philips 65PUS9809, televizyona tam olarak entegre olan Android işletim sistemiyle sunuluyor. Google tarafından da onaylanan bu özellik, Google Play Store üzerindeki tüm uygulama, hizmet ve içeriğe erişim imkanı sağlayarak Smart TV deneyimini çok ciddi derecede geliştiriyor.

Tüm içeriğin UHD kalitesine yükseltilmesi

164cm (65 inç) Philips UHD TV, Ultra HD çözünürlüklü görüntü performansına sahip. Perfect Pixel Ultra HD, muazzam derinlik ve kontrasta sahip keskin detaylı görüntüler sunmak için resim kalitesini dijital olarak ayarlayarak optimize ediyor. Televizyon, UHD olmayan içerikleri adeta Ultra HD çözünürlükle çekilmiş gibi detaylı, net ve keskin şekilde görüntülemek için Philips’in yükseltme çözümü Ultra Çözünürlüğe de sahip.
En son karartma teknolojisi ile en yüksek kontrast Bright Pro özelliği, kontrastı standart LED arkadan aydınlatma teknolojisinin sunabildiğinden iki kat daha iyi bir ışık çıkışına yükseltebiliyor. İster gündüz isterse akşam koşullarında; daha net parlaklık, derin, kadife gibi siyahlar ve üstün kontrasta sahip, gerçek yaşamı aratmayan görüntüler sunuyor.

Ödüllü Micro Dimming Premium ise en derin siyahları ve en parlak beyazları sunmak üzere kontrastı daha da optimize ediyor. Her bir resmi doğru şekilde analiz ederek 144 segmente ayrılmış doğrudan LED arkadan aydınlatmayı da buna uygun şekilde ayarlıyor.

Dört taraflı Ambilight ile tamamlanan şık tasarım

Philips 65PUS9809, 164 cm (65 inç) ekranını çevreleyen çok ince bir antrasit renkli metal çerçeveye sahip. Özel tasarımı ile hemen göze çarpan ‘edge’ ayaklar üzerinde duruyor. Televizyonun çok şık tasarımı, TV’nin arkasındaki duvara bir ışık huzmesi yansıtan dört yönlü Ambilight ile tamamlanıyor.

Muhteşem ses için kablosuz subwoofer ve özenle tasarlanan hoparlörler

Philips 9800 serisi TV, en üst düzey televizyon deneyimini sunmak için güçlü surround ses heyecanını sağlamak üzere kaliteli akustik iyileştirme özelliği ile de donatıldı. Düzgün şekilde gözden uzağa yerleştirilebilen kablosuz subwoofer canlı, doğal ve dopdolu bir ses sunuyor.

Teknik Özellikler

  65PUS9809
Ekran 3.840×2.160 piksel 4K Ultra HD LCD
Ekran Boyutları 65 inç / 164cm
Aygıt Yazılımı Android OS 4.2.2 (Jelly Bean)
Ambilight 4 taraflı
Dahili Amiblight+hue, Duvar Rengine Uyarlama, Oyun modu, Dinlenme Işık Modu
Görüntü Geliştirme: Perfect Pixel Ultra HD, 1200 Hz Perfect Motion Rate Ultra, Micro Dimming Premium, Mükemmel Doğal Hareket, Ultra Çözünürlük, Bright Pro, Yerel Kontrast
3D-TV Aktif 3D, 2 Oyunculu Tam Ekran Oynama, Premium 2D-3D dönüştürme, Otomatik 3D tespit
Akıllı TV* Philips Smart TV, Google Play Store (TV kütüphaneleri, TV oynatıcısı)

Google Chrome tarayıcı, Arama, Sesli Arama, Google Play Movies, Google Play Music, YouTube

HbbTV, kaçırılan programları izleme, Netflix, Spotify, çevrimiçi uygulamalar, çevrimiçi video mağazaları, Facebook, Skype, Twitter, 8 günlük Elektronik Program Rehberi

 

Akıllı kullanıcı etkileşimi * SimplyShare, Wi-fi Miracast, MultiRoom
Philips TV Remote uygulaması

Klavye, imleç ve sesli uzaktan kumanda

Bağlanabilirlik: 4 HDMI (1x with HDCP 2.2), 3 USB, 1 Scart, 1x YPbPr, Wi-Fi, Ethernet LAN RJ45, 2x uydu girişi, CI+, EasyLink (HDMI-CEC), Dijital Ses çıkışı,  Ses Sol/Sağ girişi, Kulaklık çıkışı
Ses
30W (2x 15W) + 50W kablosuz subwoofer

Ambi wOOx, HD Stereo, Doğal Ses

Otomatik Ses Sabitleyici, Net Ses, Incredible Surround, Incredible Surround 3D, Dynamic Bass, DTS premium

İşlem Gücü Hex Core
Yayın Alma DVB-T/T2/C/S/S2

Twin Tuner

Set kalınlığı 57,6mm
Aksesuarlar: 2x Aktif 3D Gözlük, Uzaktan Kumanda, Edge stand, Kablosuz subwoofer