Anasayfa Haber Facebook, Kullanıcılarına Para Ödeyecek

Facebook, Kullanıcılarına Para Ödeyecek

slinghsot

Sosyal medya devi, yeni uygulamasını test eden Facebook kullanıcılarına para ödeyecek.

Facebook yeni fotoğraflı mesajlaşma uygulaması Slingshot’ı test edecek kullanıcılar arıyor. 3 aylık süre içerisinde haftanın 1-2 saatini ayırabilecek Facebook kullanıcıları 200 Dolar para kazanabilecek.

Kullanıcının yapacağı görevler ise oldukça basit. Uygulamanın çalışıp, çalışmadığı kontrol edilecek. Testte bulunan kişi geri bildirimler yaparak, uygulamanın gelişmesine de yardımcı olacak. Yani oturduğu yerden para kazanacak.

Facebook bu yeni fikirle üzerindeki olumsuz eleştirileri temizlemek istiyor. Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana, servisler ve uygulamalar üzerinde yapılan testlerde kullanıcılara haber verilmemişti. Bu değişiklikler yapılırken, kullanıcılardan izin alınmadan arayüzlerine eklemelerde bulunuyordu. Şimdi ise bu konuda istekli kişilere ödeme yapılacak.

Konu hakkında ilgilenen kullanıcılar, Slingshot’un resmi blog sayfasına giderek form doldurabilirler.

Facebook, geçtiğimiz Haziran ayında Snapchat’i satın almak istemişti. Ancak Snapchat firması 3 Milyar Dolarlık teklifi geri çevirmişti. Zuckerberg ve ekibi bunun üzerine kendi uygulamaları Slingshot’ı geliştirmişti.