Anasayfa Video GTX 980Ti OC Edition GTA 5 Performans Testi

GTX 980Ti OC Edition GTA 5 Performans Testi

GTX 980Ti GTA 5 Performans Testi
GTX 980Ti GTA 5 Performans Testi

GTA 5 performans testimizde GTA V test serimizi sürdürüyor, hız aşırtmalı GTX 980Ti ekran kartının oyundaki performansını test ediyoruz…

ASUS’un DirectCU III soğutma sistemine sahip ve fabrika çıkışı olarak hız aşırtmalı GTX 980Ti modeli olan Strix DCIII OC Edition ile Grand Theft Auto 5 oynuyor, farklı grafik ayarlarda performansını değerlendiriyoruz.

GTX 980Ti çekirdeği en üst seviyede ekran kartlarının bazılarında kullanılıyor, zira incelememizde belirttiğimiz gibi aslında Titan X‘te de kullanılan çekirdeğin biraz hafif bir sürümü. Ancak ASUS’un OC Edition‘ı frekansları yükselterek bunu çok daha güçlü hale getiriyor. Bu bağlamda pek çok oyuncunun dikkatini çeken bir ekran kartı. Ancak OC Edition’ın performans farkı özellikle bu modelde çok daha büyük olduğu için herhangi bir standart GTX 980Ti ile arasında performans farkı olacağının altını çizelim. Peki ne kadar fark olur? Cevap net: Yüzde 22 hız aşırtma farkı var yani standart sürümler ile arada takribi beşte bir performans farkı bekleyebilirsiniz.

Testte yeni nesil Skylake sistemimizi kullandık, bu sayede yeni bir sistem düşünen ve GTX 970 yerine daha üst düzey bir ekran kartı kullanıp kullanamayacağını merak eden okur ve izleyicilerimiz için de yararlı olacaktır. İyi seyirler dileriz.

Referans tasarıma sahip Nvidia GeForce GTX 980Ti İncelemesi…
Hız aşırtmalı ASUS STRIX GTX 980 Ti İncelemesi…
Test sisteminin hazırlanması: Skylake Sistem Toplama Rehberi…
Test sisteminin GTX 970 ile diğer oyunlarda performansı: Skylake Sistem Toplama – Oyun Performansı…