En sevmediğiniz şarkıcı

Of be :D

Başlıyorum.

Machine gun kelly.
6ix9ine.
Çakal.
Maneskin (direkt grup olarak)
Alper erözer.
Ve genel olarak yeni nesil "rapçilerin" hepsi.
 
Yeni nesil rapçilere olan nefretin sebebini anlamıyorum. O uzi, batuflex, reckol (çakal değil) organize falan bunlar hep mahallenin içinden gelmiş fakirlikten gelmiş çocuklar. Bence bunlar gibi insanlara saygı duymak zorundasınız zira saydıklarımın çoğu kendi emeği ile geldiler geldikleri konuma. Baba parası vesaire annesi şarkıcı falan değil.

En sevmediğim şarkıcılara gelecek olursak ezhel, mero, murda bu pkknın Spotify üzerinden para akladığı almancı gurbetçi tayfanın hiçbirini sevmiyorum.

Nereden biliyorsun fakir olduklarını. Yaşadın mı onlarla bir diğeri ise rapleri kötü. 13-14 yaşındaki ergenler için çıkmış. Benim sevmediğim rapçiler uzi, çakal, batuflex, reckol
 
Hayko Cepkin diyesim gelir her defasında ama demiyorum. Adam da ses olmasına rağmen boş işlerle uğraşıyor. Bir Black/Death Metal grubu kurmuş olsa, dünya da tanınırlığı artacak, efsane bir sanatçı olabilirdi.

Ancak ben Çağatay Yetik diyeceğim. İnanılmaz bir sesi var. Bana birini hatırlatıyor ama ismi bir türlü aklıma gelmiyor. Sarinvomit ana projesi olup Persecutory, Impuration ve Horrocious olarak üç tane daha projesi var. Şu sıralar Persecutory ile uğraşıyorlar.

2022'ye sağlam giriş yaptılar ve büyük beğeni topladı. Ülke de iyi gruplarımız var ama yurt dışı pazarına çıkmakta çok zorlanıyoruz nedense. Çağatay ve grubu bunu başarabilen nadir insanlardan. Bir dönem Moribund Oblivion esdi gürledi. Şimdi ise bu adamlar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yeni nesil rapçiler diyemeyeceğim çünkü rapçi değiller.

Ondan sonra dünyaca popüler klibinde karı kız oynatan arada bir autotone duyduğumuz kişiler.

Sanatı yerine verdiği cesur pozlar (!) İle gündem olan insanlar.

YouTuber, yayıncı vs tayfa şarkıcılar.

Topunun 😀...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı