Valorant kitlesini kaybeder mi?

Bence kaybetmez çünkü CS gibi değil CS'ye özel yetenekleri olan bir ajan gelemez ama Valorant'a gelir millette beğenir ve oyunu canlı tutar yani böyle örneklendirilebilir.
 
Valorant daha yeni bir oyun. Kasa açma sistemi, replay mod, deathcam, role select, banned agent System, New agent, New map, New Game mode, gibi şeyler gelecek daha. En az 7 yılı var.
 
Valorant daha yeni bir oyun. Kasa açma sistemi, replay mod, deathcam, role select, banned agent System, New agent, New map, New Game mode, gibi şeyler gelecek daha. En az 7 yılı var.
Kasa açma gelmez o kumar sistemi olacağı için oyuncuların hoşuna gitmez.

Aslında üstteki yazdığımı bazıları maç kaybetti sinirlendi de öyle yazdı diye düşünüyor olabilir hayır bu yüzden değil oyun da kazanmakta kaybetmekte var ancak düzenli bir şekilde hep plat 2 50 kp'ye ulaştığımda maç kaybetmeye başlıyorum. Bu beni huylandırıyor işte.



Not: Geçen sezon elmas 1 bitirdim.
 
Daha yeni para yatırdım ama fakat ya biterse diye düşünüyorum, para boşa gider. Sizce biter mi?

Hocam sırf para yatırdınız diye oyunun bitmesinden endişelenmeniz beni benden aldı. Bitmesinin imkanı yok, şu an Zula, Wolfteam gibi dandik ötesi dandik oyunlar bile oynanıyor iken dünyada 1 numara olan bir Riot oyununun bitmesi için çok ciddi zaman lazım. Merak etmeyin yani paraları basın Valorant'a devam.
 
Valorant küçük yaş kitleye hitap eden bir oyun, Riot oyunu olduğu için de uzun bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum.

CS Source 2 çıkınca büyük yankı uyandıracak, üstüne bir iki yeni mekanikte eklediler mi Valorant çok oyuncu kaybedecektir, ama asla biteceğini sanmam. Küçük çocukların, tek amacı tüm dinlere sövmek olan 16'lık ergenlerin ve simplerin olduğu bir kitleye sahip, bunun önüne geçmezseler belirli bir oyuncu sayısı altına düşüp orada kalacaktır ilerleyen yıllarda.

He bir de, arkadaşlar ucunda ejder kafası olup kükreyen AK-47 çakması silah skini olur mu ya? Nasıl oynuyorsunuz böyle oyunları. 🤣
 
Valorant'a neden para yatırıyorsun? beni bağlamaz herkes istediğini yapsın ama dünyanın en saçma şeyi. Mesela CS de para yatırsan o paranın karşılığını her türlü geri alırsın kar edebilirsin ya da takas vb. Oyuncu kaybeder sorusuna gelecek olursak evet kaybedecek. CS:GO'nun yeni oyun motoru Source 2 çıkınca ılık valocular pıtış pıtış saf değiştirecek. Valoda kalanlar ise oyuna cebindeki son parayıda ejder vandala yatıran ve boşa gitmesin diye oynamaya devam edecek kişiler.

NOT: Bana göre geçmemeleri daha iyi olur çünkü CS nin şuanki mevcut communitysini seviyorum.
 
Valorant'a neden para yatırıyorsun? Beni bağlamaz herkes istediğini yapsın ama dünyanın en saçma şeyi. Mesela CS de para yatırsan o paranın karşılığını her türlü geri alırsın kar edebilirsin ya da takas vb. oyuncu kaybeder sorusuna gelecek olursak evet kaybedecek. CS:GO'nun yeni oyun motoru Source 2 çıkınca ılık valocular pıtış pıtış saf değiştirecek. Valorant'ta kalanlar ise oyuna cebindeki son parayı da Ejder Vandal'a yatıran ve boşa gitmesin diye oynamaya devam edecek kişiler.

Not: Bana göre geçmemeleri daha iyi olur çünkü CS'nin şu anki mevcut communitysini seviyorum.

Valorant mekaniği daha iyi geliyor, Source 2 çıkınca başlayacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı