Pentium Dual T2330 sisteme hangi Windows kurulmalı?

Windows 10 kaldırmaz o sistem,ya Windows 7ya XP,,ya da Linux Mint kur.
Windows 7'de ne kadar iyi bir deneyim yaşar? Vista dene diyeceğim fakat Vista'da çok sorunlu bir sistem. En azından RAM 2GB olsaydı , W7 rahat çalışırdı.
 
CPU-Z indirip mainboard sekmesinin fotoğrafını atar mısın?
  • İşlemci
  • RAM
  • SSD
Gibi yükseltmeler yapılırsa Windows 10'u dahi gayet iyi kullanırsın. En azından cebinden 200-300 çıkıyorsa RAM ve işlemci upgrade yapta Windows 8.1 kullanırsın rahatça.
 
Windows 7'de ne kadar iyi bir deneyim yaşar? Vista dene diyeceğim fakat Vista'da çok sorunlu bir sistem. En azından RAM 2GB olsaydı , W7 rahat çalışırdı.
Hocam haklısınız,1 Gb RAM çok az,2 olsaydı rahat çalışırdı da Windows istiyor arkadaş,ama önerim Linux kullanması.
 
@Kl0prax Hocamın dediği gibi Cpu-Z'den mainboard sekmesinin ekran görüntüsünü at,ona göre RAM bulup önerelim de sistem rahat çalışsın.
 
Dostum kendim işin içinde olmasam konuşmam zaten. 4 GB RAM'li bir laptopum var. Kendisinde şu an W7 32 Bit kurulu fakat kasım Kasım kasılıyor. Hem formatı yeni hem de işlemcisi bundan kat ve kat güçlü. T2330 öyle sandığımız kadar güçlü değil. W7 zaten ne kadar düşüğünü kurarsan kur kasılacak. Hem de W7'nin de tarayıcı desteği bitti artık. Bu arada XP'de düzgün bir kurulumla tarayıcıdan başka sorun yaşamaz. XP'nin değeri gözümde 10'dan büyük.

Beğenmedim attınız fakat cevap vermediniz? Arkadaş 'Linux' önerin dememiş. Windows istiyorum demiş. O yüzden size beğenmedim attım, oda zorunuza gitti herhalde. Her attığıma okumadan beğenmedim atıyorsunuz.

Dostum, çok haklısın arkadaş bana da aynısını yaptı.
 

Geri
Yukarı