En güvenilir bilgisayar sitesi

İstisnalar kaideyi bozmaz diyorum noktayı koyuyorum. Genelleme yapmamak lazım. Fakat ben ne kadar çaba harcasamda üste çıkmaya çalışacaksınız. Devam edin.

Ben sadece örnek verdim. Gördüğümüz veya görmediğimiz daha birçok olay vardır eminim.
Haklısın, benim demek istediğimi anlamışsındır umarım.
 
Ben şuana kadar vatanda alışveriş yaptım. Her seferinde yardımcı oldular. Her ne kadar fiyatlar pahalı kazık olsada garantiye verdiğim ürünlerimde sorunları halledilmiş olarak geldi. Açıkcası ben 50 60 tl alçak diye internetten sipariş yapmayı düşünmüyorum. Daha önceki yaşadağım sorunlar yüzünden. Sadece vatandan alışveriş yapan biri olarak fiyatlar biraz yüksek olsada memnunum. Vatanda kocaman bir şirket kaç tane mağazası çalışanı var. Bugün bana göre Sinerjide vatan kadar bilinseydi. Sinerjininde fiyatları vatan gibi olurdu.Tamamen şahsi görüşümdür yanlış anlaşılmasın.Hiç bi şirkete hakaret yoktur şirketlere hakaret etmek bana düşmez.
 
Bu sadece 1 sayfanın görüntüsü . Biraz google'da araştırın...
1.png
 
Garantiye giden monitörü çizip, sorunu çözmeden gönderen firma güvenilir. Evet güvenilirdir. :)
Elden ürün alındığı ve Türkiye'de onlarca mağazası bulunduğu için kolay kolay batacağını sanmıyorum. Bahsettiğiniz olaylar her mağazada gerçekleşebilir. Vatan bilgisayarın müşteri sayısı daha fazla olduğu için daha fazla hata ile karşılaşılıyor normal olarak.(y) Fiyat olaraksa evet diğer sitelerin biraz gerisinde olabilir.:)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı