İnternet Sansür Geldi mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mert Demir

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2013
Mesajlar
174
Makaleler
1
Merhaba. Benim Aklımda Bir Soru Var. Bazı kişiler internete sansür geldi diyor basıları gelmedi diyor. Anlamadım Şimdi Bu Sansür yasası Torrenti Etkiliyor mu (Bu soruyu sormamın sebebi bir konu açmıştım bf3 korsan vs orjinal diye oyunu önceden kurmuştum bir hata almıştım hata aklımda değil şuan. İndirim Hatayı yazıcaktım ona göre origin veya kutulu alıcaktım ondan sordum).
Efkan Âlâ: 'Yasak gelmiyor yasaklar kalkıyor' - TG
İnternete sansür yasasına tepkiler çığ gibi büyüyor Haberi
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne dedikleri belli değil.!!! :mad:
 
Yasa Cumhurbaşkanın'da onaylar ise yürürlüğe girer. Yanlış biliyor olabilirim.
 
Sansür geliyor, hem de bal gibi geliyor. YouTube'u bile kapatan adamlar sansür mü getirmeyecek.. Hiç mi olayları takip etmiyorsunuz. YouTube'da Haramzadeler diye bir kanal var. Kasetleri salıyor her gün. Girip bir bakın "ileri demokrasi" nasıl oluyor diye...
 
Konu başlığını görünce "Kalmadı, yarın gelir." diyesim geldi. Şaka bir yana koşa koşa geliyor sansür. Tabii yıllardan beri kimlerin kasetleri, ses kayıtları çıktı bu yasa düşünülmedi sıra birilerine gelince de direk yasa çıkartma kararı aldılar.
 
Meclisten geçti ama Cumhurbaşkanı onaylamadı daha. İnşallah veto eder. Hiç umudum yok ama...
 
Pornografik siteler ile ilgili söylentiler var şahsen araştırmadım ama sosyal paylaşım sitelerinde böyle sansasyonlar var.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı