30 Bin TL'ye Bayan için Araç Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
i10'un performansı azdır çünkü performans için üretilmedi. Jazz da öyle. Performanslı istiyor iseniz dizel bakın tork sizi tatmin eder.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi ki de Honda Jazz CVT modeli. Sıfırda HYUNDAI gibi döküntüyle uğraşırsınız. Jazz 2012 CVT alın.

Hiç elektronik kademeli şanzıman tamiri yaptırdın mı?
Hyundai Amerika'da en çok tercih edilen otomobildir.
Hyundai her klasmanda sınıfının en sağlam aracıdır.
Hyundai kalite konfor ve özelliği ucuza sunabilen tek markadır.
Hyundai dünyanın en zengin ve en büyük markasıdır.
Hiç Hyundai'm olmadı yanlış anlama, dediklerimin hepsini araştır, bilgisayar önünde. De ki şu yanlış.
Kaza testlerinde aldığı puanlara bak, yol tutuş testlerini izle.

Hyundai belki yükseldi. Accent Blue güzel, i40 i30 güzel ama i10 alınmaz. Jazz varken bakmam bile ben.

Sana göre alınmaz çünkü arabadan anlamıyorsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle çok performanslı bir şey değilde örnek versem şunu verirdim. Bu linkteki arabayı annem denemek için kullandı sevdi fakat o daha kadın arabası gibi minik araba istiyor. Performansı bu araba gibi olsun. Yeniden Yönlendirme Bildirimi

Bir de otomatik vites değildi.
 
Accent Era arabamız vardı bizim de VGT 1.5 motor. Amerika'da tercih edilmesi onların tercihi, orada kaç araba var ki? En zengin markası olması da beni ilgilendirmez. Sağlamlık konusuna gelince Accord-Passat-SuperB bu üç arabadan birini seç bakalım, Elantra ile vurdur kafa kafaya ne olacak? :) Arabadan anlıyorum demedim zaten. Hyundai zaten performans vermiyor onu kabul et. Hyundai diyorsun sağlamlık diyorsun. VGT arabamız "Pert oldu" sağ kaputtan Corolla girince. Bu arada şimdiki arabalarımız VTEC ES 2005- PASSAT 2013 DSG. Civic ile hiç sorun yaşamadık. Accent Era sürekli turboda sorun çıkarıyordu, Turbo timing yapmamıza ve aniden gaza abanmamamıza rağmen. Hyundai dandik markadır. Honda ile kıyaslanamaz. İlk önce Hyundai 4 ileri otomatiği bıraksın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arabadan zevk almak için bence Volvo ürünlerini tercih etmelisiniz. Dayanıklılık, güvenlik, konfor hepsi var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye öncelikle hyundai kesinlikle bir dandik marka değildir. Hyundai'nin çok az arabasında arıza olmuştur o da size rastlamıştır buda tüm arabalarının kötü olacağı manasına gelmez. Ayrıca bizim Trabzon'da bir tane honda s2000 vardı. Ana yolun ortasında ki siyah ince demirlere vurdu. Araba şuan büyük sanayide hurda. Her araba pert olabilir. BMW veya Audi yada belki Mercedes...
 
Doğru, S2000 o ince demire vurunca pert olur. Neden? 274 maksimum hızı var, denedik bizzat.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim kazayı bizzat gördüm. Ve burası S2000 memleketi sayılır yani çok fazla hız yapmadığını biliyoruz. Ve daha önemlisi adam sadece sıyrıklar alarak kurtuldu. Atomlarına ayrılan bir arabadan adamın sağ çıkması ne tesadüf. Hızlı gitmiyordu adam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onunla ilgili bir kaza görüntüsü veya video kanıtınız var mı? Yoksa konuşmayın. Ben Honda'nın ne kadar sağlam olduğunu biliyorum. Ha o adam gidip kalitesiz modifiye parça alıp takmıştır ona bir şey denilemez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben burada Honda'yı kötülemiyorum hatta hastasıyım fakat her araba pert olabilir. Sadece bazıları gerçekten adidir ve bunu her kullanışta fark edersin. Hyundai'de böyle bir şey yok.

Senin de söylediklerin ile ilgili bir kanıtın var mı? Bir video var mı elinde Hyundai adi diye?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı