Makul Fiyatlarda Bir Telefon Örneği Rica Edecektim

  • Konuyu başlatan Mars Fanatiği
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2B
M

Mars Fanatiği

Ziyaretçi
Uzun bir süre "O telefonlar neymiş? Mis gibi E250'im var, sizin gibi ekran parlaklığını sıfırlamak zorunda değilim. Şarjı 10 gün gidiyor çünkü kimse beni aramıyor zaten." gibi bir yaklaşımla (Biraz da fakirliğin etkisi ile) çok uzun bir süre süper sonik zekalı telefonlardan uzak durdum. (Akıllı telefon diye adlandırma mı olurmuş?)

Neyse efendim, ay sonu elime makul bir fiyatta para geçecek ve emektar E250'den kurtulmayı planlıyorum. Gönlümde ayfon var ama eldeki bütçe zorlasan 600 lirayı geçmez. Bakıyorum bakıyorum... Çok güzel telefonlar görüyorum ama sürekli içimden "Dur oğlum, bu işin erbabı değilsin bir araştır karıştır" diyorum kendime.

Hedeflediğim telefonun bütün oyunları açmasına gerek yok. Bakıyorum adamlar Deus Ex Human Revolution'un yandan yemişini oynuyor telefonlarında. "Yok artık!" diyorum. Oyunlar umrumda bile değil. Sadece otobüste falan beni fazla sıkmayacak Tetris, Temple Run, Fruit Ninca tarzı bir oyun her şeyime yeter. (Zaten Linux kullanan adamız, oyun ne bilmeyiz.)

Tabi kullandığım telefonun şarj sürenin dayanıklı olması gerekiyor. Büyük ihtimal bütün şarkıları telefona yüklerim akşama kadar da telefondan dinlerim. (Dandik mp3 çalarlardan bıkmasam almazdım o tarz bir telefon, oda var.) Millet "Aman şarjım bitmesin" diye telefonlarına dokunmuyor. Öyle telefon mu olurmuş?

İşletim sistemi konusunda önceliğim Windows Phone. Neden Windows Phone istiyorum bilmiyorum, görüntüsü hoşuma gidiyor işte. Android'de fena değil gibi duruyor. Zaten iki işletim sisteminin karşılaştırmalarına baktığım zaman aşırı geyik şeyler çıkıyor. (Yok efendim pek kişiselleşmiyormuş, yok efendim Android telefonlar takla atamıyormuş falan...) Onun için pek sıkıntı olmaz bana.

Neyse azizlerim ve çocuklarım, yapacağınız yardımlar için teşekkür etmeyi kendime borç bilirim.
 
Turkcell T50
1_600x450.png

T50 al en mantıklı seçenek o 4G LTE var.
 
O telefon alınmaz. Moto G, Lumia 630 ya da T50'ye bakmalısın. Lumia'lara öncelikli olarak bakmanı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı