Epic Games'de nasıl gamepad kullanılır?

lordRago

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2017
Mesajlar
1.284
Makaleler
4
Çözümler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Rocket League ücretsiz oldu ve şu an ücretsiz bir şekilde Epic Games üzerinden oynayabiliyorsunuz. Bende Epic Games üzerinden bu oyunu oynamak istedim. Tavsiyeler üzerine gamepad ile oyun daha rahat oynanabiliyormuş. Bende bir gamepad bağlayıp oyunu oynamak istedim. Lakin Epic Games bunu görmedi. Bende biraz araştırınca, Epic Games'i Steam'e ekleyip, Steam üzerinden açarsak gamepad desteği geliyormuş diye okudum ve bunu uyguladım. Sonuç olarak gamepad desteği geldi lakin bunu Steam olmadan da yapamaz mıyız?
 
Xbox Controller emülatör ile Gamaped'i tanıt anca biraz uğraşarak bağlayabilirsin. Bende Logitech F710 var ve bu Gamepad Xbox tabanlı olmasına rağmen bazen bağlanmıyor.
Edit:
Pardon bağlanıyor, ama bazen 2. Gamepaf olarak bağlanıyor ve normalde 2 kişi oynamak için 2 Gamaped gerekirken dediğim gibi bazen 2. Gamepad olarak bağlanınca klavye ve Gamaped 2 kişi oynayabiliyordum.
 
Son düzenleme:
Steam'in kendi arayüzünde bu tarz programlara ihtiyaç duymadan oyunları oynayabiliyorum.

Olayın Steam arayüzü ile alakası yok. Oyunun kendisinin destekleyip desteklememesi ile alakalı aslında çakma Gamaped ile daha çok sorun. İnternette bolca bu sorunun çözümü için yazı ve video mevcut. Sadece bu oyun değil aslında pek çok oyunun sorunu ve desteklemeyen ve algılanmayan Gamaped oyun tarafından kullanımıma izin verilmiyor. Program ile tanıtılıyor ve öyle kullanılabiliyor.
 

Geri
Yukarı