İstanbulbilişim-İstanbulstyle güvenilir mi ?

ofyale

Hectopat
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
433
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, çoğunuz İstanbulbilişim adını duymuşunuzdur, bende notebook alacağımda araştırmalarım sonucu buraya pek güvenmedim ve başka yerden aldım. Bu şirket daha önce satıyor muydu bilmiyorum fakat az önce gördüm, kozmetik ürünleri satmaları ilgimi çekti ve fiyatları uygun geldi. Diğer sitelerle kıyasladığımda bazı ürünlerde 5-10 lira kadar fark var ve ben buradan parfüm almak istiyorum sizce güvenebilir miyim yoksa diğer sitelerden almaya devam mı etmeliyim ? Teşekkürler.
 
İstanbul Bilişim de garanti sorunu yaşanıyor. Firma kendi garantisi veriyor diye biliyorum.

Hocam teşekkürler fakat elektronik değil, kozmetik ürünü olacağı için sanırım anca kırılma-çatlama-açık ürün konularında sıkıntı yaşanabilir buna da pek ihtimal vermiyorum

İstanbul Bilişim güvenlidir. İstanbulstyle hakkında bilgim yok.

Hocam İstanbulstyle=İstanbulbilişim diyebilirim. İstanbulbilişim sitesi üzerinden satış yapıyorlar.
 
Tek bir ürün değil hocam genel olarak daha ucuz geldi. Fakat olumsuz yorumlar gerçekten fazla sanırım hepsiburada ve hızlıal'a yöneleceğim.
 
Bildiğim kadarıyla istanbulbilişim, ingilizcesi "refurbished" yani sıfırlanmış ürün kategorisinde daha ucuza satıyor. Türkiye'de böyle bir kategori olmadığı için, tüketiciyi -mesela, "biz bu arızalı apple telefonun ekranını sıfırıyla değiştirdik ve sıfırı gibi oldu" diyerek- bilgilendirmiyor. Dolayısıyla ürün garantisini markalar değil, kendisi veriyor. Bu sebeple garanti sorunu yaşanıyor. Tabiri caizse biraz piyango meselesi oradan alışveriş yapmak. Arkadaşın yukarıda dediği gibi "Arkadaşım notebook aldı ve çok memnun." diyen de olabilir; benim gibi "Naçizane tavsiyem istanbulbilişime asla bulaşmayınız. Asla..." diyen de. Benim şahsi olarak bir problemim olmadı çok şükür istanbulbilişim ile. Fakat bu konuda da insanları bilgilendirmem gerektiğini düşünüyorum. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı