1200 TL'ye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1200

quejyy

Decapat
Katılım
6 Haziran 2021
Mesajlar
79
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, Razer Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum. Değiştirmek istiyorum mouse önerir misiniz? Öncelik kablosuz, ama kablolu da olur.
En çok 1200TL verebilirim, elimdekini satacağım.
 
Zamdan sonra pek mantıklı değil.
Buna bakabilirsiniz veya 1500'e çıkıp Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Siyah ( EXTRA PAKET ) ( SINIRLI SAYIDA ÖN SATIŞ ) bu olabilir.
 
Nays ile
Bu nasıldır?

Kablolu da olur
Fiyatı iyi bunun da. Ama Delux M800 Pro da cam skatez de çıkıyormuş içinden. Cam skatez her mouse için bulunmaz ve fiyatları da genelde pahalıdır. Hem en iyi sensör hem cam skatez de koymuşlar yanına bence alınabilir bir mouse. Bluetooth bağlantısı da varmış ayriyetten. Switchleri de güzel bende Lamzu Atlantis V2 var aynı switchi kullanıyor Huano Blue Shell Pink Dot. Ben bile aklımdan geçirmedim değil Lamzuyu satıp Delux mu alsam diye. Tek eksi denecek yanı muadillerinden biraz daha ağır olması olabilir. 68 gram. Mesela bendeki Lamzu Atlantis V2 55 gram. Masanız büyükse ve kablo sıkıntı olmayacaksa Deathadder V3 en iyi fare olur ama kablo sıkıntı olacaksa Delux M800 Pro sadece cam skatezi için bile kesinlikle alınır diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı