1500₺ müzik için kulak içi kulaklık tavsiyesi

Evet ulaştı 2 haftadır kullanıyorum. En büyük farkı kulaklığın şekli, klasik tarzda kulaklıkları daha çok beğeniyorsan Buds2 almamalısın. FreeBuds 5i'nin sıvıya ve toza dayanıklılık sertifikası IP54, Buds2'nin IP52; FreeBuds'ın Hi-Res ses sertifikası var LDAC Codec destekliyor.

Buds2 deneme şansım olmadığı için ses konusunda bir kıyaslama yapamayacağım eğer kullandığın cihaz Samsung değilse pek farkı olacağını sanmıyorum.

Aklıma şimdilik bunlar geldi eğer başka sorun varsa onları da cevaplayabilirim.
Hocam yanıt için teşekkürler. Ben Freebuds 5 aldığınız için onun ses performansını sormuştum :D Yoksa haklısınız samsung olmayan cihazlarda samsung kulaklıklar tam performans vermiyor. Geçen ay buds 2 pro denemiştim, apple telefonda çok daha düşük performans veriyor.
 
Hocam bendeki 5i, 5 değil.

Ses performansı beni tatmin etti, bas yoğunluklu dinlemeyi tercih ediyorum internetteki incelemelerde rakiplerine kıyasla bas konusunda geride kaldığı söyleniyordu ama genele baktığımda daha yerinde bir paket gibi duruyor 5i. Ben de bu yüzden bu modeli tercih ettim. Zaten 53 Pro gibi eski ve uygun fiyatlı bir modelden geçtiğim için bas performansı benim için yeterli bir seviyede, daha kaliteli bir kulaklık deneyimleyene kadar beni tatmin edecektir.😀

Bundan daha iyi bir kulaklık denemediğim kötü olduğu konular hakkında yorum yapamayacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı