2000 - 2800 TL Arası Laptop önerisi

RedVoltage

Kilopat
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
126
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bu sene üniversiteyi kazandım. Bölümümde bilgisayar ile ilgili haliyle programlama falan görecez.
Alacağım bilgisayarın hem yeni nesil oyunları kaldırmasını hemde bu gibi programlarda beni 4 sene götürmesini istiyorum. ( özellikle oyunlarda )

Battlefield 4, gta v gibi oyunları yüksek seviyede oynayabileceğim bu fiyatlarda cihaz var mıdır acaba ?

Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acil değilse lenovo y50 bekle derim iyi bir makineye benziyor ama acil ise Monster Abra A5 V(2 veya 1) .1 ben Monster istemem dersen de MSI GE60 2PC-090XTR şahsen Lenovo y50'yi bekle derim.
 
Kardeşim o SSD'de windows'un kurulu olduğunu düşünüyorum. Böylece bilgisayar daha hızlı açılır, kapanır vb.
 
8gb ssd ye windows kurulu olması çok zor. Asus N550JK-CN167D ye bakabilirsin. Kullanıcı inceleme bölümünde incelemesi de var.
 
Aynen bende o 8 gb ss de windows kurulu olduğunu düşünmüyorum. Asus N550JK-CN167D bakıyorum şu an bu arada başka önerisi olanda yazabilir bekliyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tercih sizin ama uzun ömürlülük ve oyun bakımından gtx860 daha iyi rahat 5-10 fps fark ediyor. Her yıl oyun ayarlarını bir kademe düşürdüğünüzü varsayarsak 4 yılın sonunda Battlefield 4'ü Medium'da oynarken Gtx860'da Gtx850'de Low'da oynayacaksınız tabiki de benimki bir öneri hangi laptopu alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun ALLAH servis yüzü göstermesin. :)
 
@Baturalp Özten Yorumun için teşekkür ederim :) Bende Gtx860 taraftarıyım aslında. Hiç lenova kullanmadım ve bilmiyorum nasıl olduğunu o yüzden biraz tereddütle yaklaşıyorum. Mesela msi dediğimizde hiçbirşey bilmeyen biri bile oyun bilgisayarları ürettiğini bilir ve iyi bir marka olduğunu bilir tabi lenovada öyledirde benim düşüncemde msi ağır basıyor :)

Msi şart değil önemli olan donanım ve fiyatı :) Bu arada 2800 en fazla bütçemdir 3000 lere falan bütçe yok ^^ Cebimdeki son kuruşa kadar vericem yani :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı