2024 YKS kolay mı zor mu olur?

Zorluk seviyesi üst seviyeler için daha seçici olmalı önemli olan ileride yığılma olmaması bundan dolayı tahminim zor sorular daha zor olacak veya normal seviye soruların sayısını arttıracaklardır .
 
Zorluk seviyesi üst seviyeler için daha seçici olmalı önemli olan ileride yığılma olmaması bundan dolayı tahminim zor sorular daha zor olacak veya normal seviye soruların sayısını arttıracaklardır.

En son 2021 de denendi ve ilk 10 bin dışında düzgün seçicilik olmadı.
İlk 100 bin için düzgün seçicilikte sorular yaparlarsa yığılmanın önüne geçerler.
 
En son 2021 de denendi ve ilk 10 bin dışında düzgün seçicilik olmadı.
İlk 100 bin için düzgün seçicilikte sorular yaparlarsa yığılmanın önüne geçerler.
Bende 2021 de girenlerdenim. Doğru hocam , yapmaları gereken zor soruların veya normal seviye soruların sayısını arttırmak 2021 de bu vardı ama fazla değildi , ders çalışmayan arkadaşım bile kolay bir şekilde 300k içine girerek mühendislik kazandı. Bende böyle çok çalışan biri olmayarak güzel bir bölüme yerleşmiştim o sene.
 
Bende 2021 de girenlerdenim. Doğru hocam, yapmaları gereken zor soruların veya normal seviye soruların sayısını arttırmak 2021 de bu vardı ama fazla değildi, ders çalışmayan arkadaşım bile kolay bir şekilde 300k içine girerek mühendislik kazandı. Bende böyle çok çalışan biri olmayarak güzel bir bölüme yerleşmiştim o sene.

Normalde MSÜ ve YKS TYT'lerinde 80 altına düşmeyen ben 2021 TYT'sinde 61 neti zar zor yaptım.
Ayrıca düşük netlerle giriyorduk yani tatmin edici değildi.
 
Orta seviye olur diye düşünüyorum. 2023 kadar kolay olmaz bence.

Çalışanın da çalışmayanın da yapamadığı maymun bir sınav olmaz umarım.

Bana kalırsa bence 2022 kolay sınavdı. Sonrasında da 2023 bana göre hafif zordu. Şimdi ise 2024 sınavı geliyor onda da yapay zekadan yardım alınacak deniliyordu.
 

Geri
Yukarı