TRVDehşeti
Hectopat
Açar GTA 5 zaten . Kaç FPS'de oynadın peki ya?ben öyle düşünmüyorum pc'min gta5 kaldırmasını sağladı
Açar GTA 5 zaten . Kaç FPS'de oynadın peki ya?ben öyle düşünmüyorum pc'min gta5 kaldırmasını sağladı
Ben öyle düşünmüyorum PC'min GTA 5 kaldırmasını sağladı.
Hocam, herkes bir şey kaldırabilir, ama ne kadar? Önemli olan burası arkadaşıma hediye vericeğim diyor. Arkadaşı bir hevesle kullancak bir gün oynayacak yarın mavi ekran sonra uğraş dur.
Hocam siz de yerin dibine soktunuz. Kartımdan soğuttunuz.
300 TL'ye medium ayarlarda 1080P açıcak ekran kartı bulursan almışken bir kutuda bana alıver.
Hocam, herkes bir şey kaldırabilir, ama ne kadar? Önemli olan burası arkadaşıma hediye vericeğim diyor. Arkadaşı bir hevesle kullancak bir gün oynayacak yarın mavi ekran sonra uğraş dur.
RX 460 ikinci ellere bakabilirsin.
300₺ ile, ikinci el dahi olsa her oyunu 1080P Low çalıştırmayı nasıl planlıyorsunuz?
Bulan olursa beni de bilgilendirsin, öyle bir kartın varlığından haberdar değilim.
Sen RX 460 kartlara bir bak istersen temizini bulabilirsin o fiyatlara. Arkadaşlardan bazıları biraz fazla saçmalamış gayette güzel performans alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.