7500 TL civarı ultrabook önerisi

Bütçe
7500

Tiexcogy

Picopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. EE mühendisiyim. Üniversitede kullanmak için ultrabook bakıyorum. Batarya, performans ve fan sesi olmaması en önemli şeyler. Macbook air alabilirim 2 bin kadar ekleyip ama okul veya gelecekte iş için gerekli olabilecek uygulamalarda Windows gerekiyormuş ve M1 bu geçiş için henüz %100 kullanışlı değilmiş gibi dönüşler aldım. Zaten Windows temelli bir sistem istiyorum. Matebook D16 tarzı bir şey almak mantıklı mıdır? Biraz bekle daha iyisi çıkacak dediğiniz bir model vs. var mı? Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
 
Windows temelli bir sistem arıyormuşsunuz ama yine de MacBook tavsiye ederim. Parallels ile Windows'da kullanabilirsiniz.
8-256 modeli de başta yetse bile sonra çok üzer diye düşünüyorum. Bütçem 16-512gb'a çıkabilse iyi bir araştırıp düşünebilirdim aslında. Yeni M1X ya da M2 işlemciler daha uygun fiyata gelecek gibi haberler okumuştum ama bu kurla o da imkansız sanıyorum...
 
8-256 modeli de başta yetse bile sonra çok üzer diye düşünüyorum. Bütçem 16-512 GB'a çıkabilse iyi bir araştırıp düşünebilirdim aslında. Yeni m1X ya da M.2 işlemciler daha uygun fiyata gelecek gibi haberler okumuştum ama bu kurla o da imkansız sanıyorum...
Yeni işlemciler çıksa bile yeni gelecekleri için m1'in fiyatının düşeceğini düşünüyorum. Beklemeniz her türlü kârlı olacaktır MacBook modelleri için.
 

Geri
Yukarı