2 bin TL'ye kulaklık tavsiyesi

Sıkıntı çıkarmaz değil mi hocam bu marka? Çok sağ olun sizin sayenizde seçebildim. Arkadaşım capsule 3 Pro aldı onun ürünü denerim duruma göre Air 3 Deluxe HS modelini veya capsule 3 Pro modelini alırım tekrardan çok teşekkürler. 🫠🫠
Sorun çıkarmaz.
 
Hocam kullandınız mı veya tanıdığınız da var mı?



Hocam Jabra neden almamalıyım çok önerdiler o yüzden sordum.

@Senyör Kesada hocam Jabra türü kulağa giren değil de AirPods tarzı bir kulaklık arıyorum önerin var mı?
Jabra elite 7 active kullaniyorum 1.5 sene oldu hiç memnun değilim, bim a101deki 50tllik kulakliklarla ayni hissiyati veriyor. Tek fark ses kalitesi. 2.3k falan vermiştim baya pişmanim, oyuncak kulaklik gibi. Dip ses var, arada bir kulakliklarin teki baglanmjyor 5dakika tekrar baglamaya çalışıyorum aç kapa yapiyorum kutusuna koy çikar boyle sacmaliklarla ugraşacaksam niye bi kulakliga bu kadar para veriyorum.
 
Jabra Elite 7 active kullanıyorum 1.5 sene oldu hiç memnun değilim, BİM A101'deki 50TL'lik kulakliklarla ayni hissiyati veriyor. Tek fark ses kalitesi. 2.3K falan vermiştim bayağı pişmanim, oyuncak kulaklık gibi. Dip ses var, arada bir kulakliklarin teki baglanmjyor 5dakika tekrar baglamaya çalışıyorum aç kapa yapiyorum kutusuna koy çikar boyle sacmaliklarla ugraşacaksam niye bir kulakliga bu kadar para veriyorum.

Hocam bende Jabra'dan vazgeçtim capsule 3 Pro veya Air 3 Deluxe HS düşünüyorum çok yakında alacağım.
 
Şu an piyasada %100 Türk malı olan bir ürün var mı ki :) tabii ki de yabancı bir marka. Çoğunluğu Çin menşeli olan 2010'dan beri kulaklık üreticisi olan bir markadır Soundpeats.

Hocam capsule 3 Pro ve Air 3 Deluxe HS arasında kaldım. Aslında 2000 TL maksimum bütçem var ne önerebilirsin? Ama 1600 bandında olursa daha iyi olur aralarında çok fark yoksa.

@Astiva
@Kaan Diktaş @SadeceYiğit

@kino hocalarım bir bakar mısınız?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı