Corsair HS80 Max Wireless



8c0e4f45-7c25-4e2f-b76e-30695d91d1a3.jpg


Ürünü henüz bugün teslim aldım biraz deneyimledim daha önce Cooler Master MH670 incelemesi yapmıştım o cihazımda birkaç kronik sorun olduğu için Corsair HS80 Max'tan yana tercihimi kullandım.
Kutu içeriği:
1- Corsair HS80 Max kulaklığımız.
2- kulaklığı şarj etmemiz için Micro Type-C kablo.
3- Wireless alıcı.

Kutu içeriği oldukça sade bazı markalar gibi taşıma çantası, yedek ped veya telefon için dönüştürücüsü çıkmıyor. Zaten telefon için herhangi bir dönüştürücüye de ihtiyaç yok cihaz Bluetooth ile bağlanabiliyor :)

Rahatlık ve performans:

Öncelikle rahatlık kısmına değinmek istiyorum daha önce Snopy SN-RW1, Corsair Void Pro Wireless (çok kısa süre ) Cooler Master MH670 ve SteelSeries Arctis Nova 7 (kısa bir süre) kulaklıklarını kullandım bu dört kulaklığa göre kıyaslama yapınca şimdiye kadar kullandığım en rahat kulaklık olabilir özellikle kadife yapılı pedleri yumuşcık bayağı hoşuma gitti :). Kulaklık kafamı çok iyi kavrıyor kayma düşme gibi sorun olmuyor. Fakat kafa bandında olan deri umarım ilerleyen dönemlerde sorun çıkarmaz komple kumaş olsaydı daha iyi olabilirdi.

Performans olarak memnun kaldım kolay kulaklık beğenen biri değilim ama gerek videolarda olsun gerek oyunda olsun daha çok CS 2'de deneyimledim diğer oyuncuların yerlerini güzel bir şekilde algılayabiliyorsunuz hatta bir oyuncu kulaklığı olmasına rağmen müzik performansını da çokça beğendim.

Mikrofonu o kadar harika ki ben daha böyle kalitelisini görmedim gürültü engelleme olsun sesi karşıya iletmesi olsun her şeyi ile mükemmel mikrofonun. Harici bir mikrofon kullanıyorsanız bu kulaklığı aldığınızda onu kullanmanıza gerek kalmayacak.

Kısa sürede de kulaklık kendisine hayran bırakmayı başardı memnunum diyeceksiniz hiç mi bu kulaklığın eksi yönleri yok hayır var tabii ki :D.

Mikrofonu çıkmıyor keşke çıksaydı.

Corsair'in iCUE programı bu bence rezalet bakın yükledim evet program sayesinde kulaklıkta özelleştirmeler yapabiliyorsunuz ancak ses kalitesini büyük ölçüde düşürüyor gibi geldi bana bu programı kaldırdım ben şu an kullanmıyorum. Yakın zamanda da zorunda kalmadığım sürece bu programı yüklemek istemiyorum ses kalitesini düşürüyor.

Kendi çapımda sizler için amatör bir inceleme yaptım sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
 

Geri
Yukarı