Efootball™ 2024 sıfırlayınca tüm veriler gidiyor

İşletim sistemi
Android

47Yusuf47

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben resmi Note 9 cihazımda EFootball'da yeni hesap açmak için oyunu ayarlardan tüm verileri temizle dedim ama oyunun OBB dosyasını dahi sildi ve bu hep oluyor. Ben de bu yüzden APK+data+OBB verilerini yedekledim fakat ben bunun bir daha olmasını istemiyorum ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm verileri sil dediğinize söre tabi gider. Bu konuda yapabileceğin bir şey yok. Yeni hesap açmak için verileri silmek yerine hesabından çıkış yapabilirsin.

Tüm verileri sil dediğinize söre tabii gider. Bu konuda yapabileceğin bir şey yok. Yeni hesap açmak için verileri silmek yerine hesabından çıkış yapabilirsin.

Kankam git mesela PUBG ayarlara gir uygulamalara bas oradan PUBG'yi seç sonra verileri temizle de bakalım OBB dosyası gidiyor mu çünkü eski telefonum Galaxy S8 de verileri temizle deyince OBB silinmiyordu yani.

Benim de Efootball™ 2024 iki yıl giriş yapmadığım hesap vardı veriler aktarılmıyor. Telefonu falan hiç sıfırlamadım sitede gözüküyor geçmiş oyuncular ve harcamaların hesabımı kurtarma şansım var mı? OBB dediğiniz şeyden bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Yeni konular

Geri
Yukarı