Millenicom nasıldır?

Viva La Vida

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2022
Mesajlar
3.267
Makaleler
1
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TT 12 Mbps'yi 480 TL'den satmaya çalışınca başka sağlayıcıya geçmeye karar verdik. Köyde yaşadığım için çok seçeneğim yok. Digitürk var ama TT kadar pahalı olduğu için eledim.
Millenicom 35 Mbps 260TL.
Önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kullanıyorum genel olarak memnunum ama herhangi bir sorunda sormadan etmeden faturaya "yerinde teknik servis ücreti" adı altında 300TL kilitleme gibi bir yolları var. Ben modem değişip çözdüğüm sorun için bir de üstüne 300TL ödemek durumunda kaldım. Gelip kablo çıkar tak yaptıkları bile yok ama.
 
Hocam Türk telekom altyapısında daha önce internet kullandıysan farklı sağlayıcıya geçebilirsin bence de, millenicom da bende bir sıkıntı yaşamamıştım ama TT altyapısında TT ve diğerleri diye düşünüyorum ben o yüzden en ucuz verene geçtim, Comnet'e geçtim, tek farkı önden ödüyorsun 3-5-12 aylık gibi alabiliyorsun. 12 aylık aldım onu da enparadan 6 taksit yaptım baya uyguna gelmişti. Şuanda da toplu alımda 149TL'ye bile aylık paketi var hiç bir farkı yok Türknet veya millenicomdan. Düşünürseniz üye olurken herhangi birinin davet kodu ile üye olursanızda 30 gün size, 45 gün karşı tarafa ücretsiz gün hediyesi veriyor.

Düşünürseniz benim referans kodum CMT279HDV

Ayrıca doğum günlerinde mobilden üyelik yapımında falanda üç gün beş gün sürekli hediye veriyorlar ufak ufak :D
 
Millenicom'a geçeceksen 2EE22DE2 promosyon kodu ile abone olursan sen bir ay ücretsiz, ben bir ay %50 indirimli olarak faydalanabiliyoruz.
 
Hocam Türk Telekom altyapısında daha önce internet kullandıysan farklı sağlayıcıya geçebilirsin bence de, Millenicom da bende bir sıkıntı yaşamamıştım ama TT altyapısında TT ve diğerleri diye düşünüyorum ben o yüzden en ucuz verene geçtim, Comnet'e geçtim, tek farkı önden ödüyorsun 3-5-12 aylık gibi alabiliyorsun. 12

Düşünürüm de internet fiyatlarını göremedim siz kaç ödüyorsunuz?
 
Düşünürüm de internet fiyatlarını göremedim siz kaç ödüyorsunuz?
Hocam ben 129 TL olarak 1 yıllık paket almıştım, 100mbitlik hızı. 1500 küsür verip onu da enpara'dan 5 veya 6 taksit yaptırmıştım. Yine aylık öder gibi oldu. Comnetin diğerlerinden farkı daha ucuz ama peşin ödüyosunuz önden.

EDİT: baktım da fiyatlar şu şekilde hocam şuanda, yine uygun sanki diğerlerinden

1713962079467.png


Yine üye olacaksanız mobilden üye olunca ve referans kodu kullanınca ayrı ayrı gün hediyesi veriyor bilginiz olsun hocam.
 
Yine üye olacaksanız mobilden üye olunca ve referans kodu kullanınca ayrı ayrı gün hediyesi veriyor bilginiz olsun hocam.

Tamamdır müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu değerlendireceğim teşekkür ederim ilginz için.

-----------
Poyraz net önerir misiniz?
 
Son düzenleme:
Tamamdır müşteri hizmetleri ile görüşüp durumu değerlendireceğim teşekkür ederim ilginz için.

-----------
Poyraz net önerir misiniz?

Hocam ben şahsen düşünmezdim, bende sık sık ISS değiştirdim, GIBIR NET kullandım ama onunda sebebi Konya firması olmalarıydı ve bir sorun olup çözülmeyince kendileri çıkıp gelip inceleme yapıyor diye tercih etmiştim, aksi halde ismi o derece duyulmadık şirketleri de tercih etmezdim, nezaketsiz üslupsuz diye pek çok şikayet çıktı poyraznet hakkında yine de siz bilirsiniz. Comnet en az 30 yıllık firma datacenter olarak çalışıyorlardı onları tercih etme nedenim biraz da eski firma olmasıydı ve datacenter olduğundan dolayı en çok bilinen 150 den fazla siteye peering olmasıydı özel ara bağlantı gibi bir şey diye açıklamışlardı youtube netflix steam v.s v.s gibi.

EDİT: Gıbır'ıda fiyat nedeniyle değiştirdim, comnet yine en iyi fiyatı verirse süre bitince bir 12 ay daha alırım diye düşünüyorum. Comnet bence kurumsallıkta türknet, milleni den falan sonra gelir bence, hatta ticket falan açınca iş çözüyorlar.
 
Son düzenleme:
Uygun fiyata kalteli olarak Comnet öneriyorsunuz yani.
Mobil uygulamasıyla müşteri hizmetleriden memnun musunuz?

Ayda 200TL 100Mbps 12 ayda 2400TL.
Altyapı en fazla 65Mbps destekliyor 35 Mbps alırsam 12 ayda 2150TL.
 
Son düzenleme:
Hocam TurkNet'te asla muhatap bulamıyordum, Comnet'te süre uzatma, dondurma, statik IP gibi hizmetlerde uygulamadan sorunsuz yapılıyor, ihtiyacımı karşılıyor yani memnunum, destek açınca da cevap veriyorlar. Ama dediğim gibi daha önce sorunsuz kullandığınız bir hattınız varsa diğerlerini düşünün yoksa Türk Telekom düşünün, ben Comnet'i önce 1 aylık aldım denemek için sonradan 12 aylık uzattım hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kısaca tavsiye ediyorum evet.
 

Geri
Yukarı