XEfe.Bey
Hectopat
- Makaleler
- 2
Mı 8 Lite. Syrox markalı bir üründe quick charge 3.0 ve 3.0a yazıyordu. Fakat sonuç yine aynıydı. :/
Syrox iyidir ya adı bile yeter.
Mı 8 Lite. Syrox markalı bir üründe quick charge 3.0 ve 3.0a yazıyordu. Fakat sonuç yine aynıydı. :/
Hocam biraz daha düzgün yazarsanız arkadaş da anlar diye düşünüyorum.
Kablo aynı kabloydu. Benim adaptörün çok ısınıyor. Biraz da ondan değiştireceğim. 3000 mA yanında 1000 mA çok garip geldi.Kablo kesiti inceyse ya da içten teller kopmaya başlarsa akımı sınırlar. İyi bir kablo kullandığınıza emin olun. Şarj soketi temiz olmalı ve tam oturmalı. Bozulması en zor olan şey ise adaptördür. O da kaliteli bir ürünse ve arızası yoksa her şey tamamdır.
Hızlı şarj yazıyor hocam.Telefon şarzda iken bazı telefonlar hızlı şarj aktif yazısı gorulür orasi aktif olmalı.
75-85 arası tam hatırlamıyorum.Ölçüm yaparken şarjınız yüzde kaçtı?
Kablonuzu değiştirin. Adaptör değiştiği halde şarj akımı sınırlanıyorsa, değişmeyen tek şey olan kablonuz kalitesizdir ya da içinden kopmalar başlamıştır.Kablo aynı kabloydu. Benim adaptörün çok ısınıyor. Biraz da ondan değiştireceğim. 3000 mA yanında 1000 mA çok garip geldi.
80’den sonra akım yine düşer. Aynı şekilde %40’a kadar da yavaş şarj edecektir. Dediğiniz de mantıklı ama %40-%80 arası denemesi daha mantıklı olur. En yüksek akımı o aralıkta çekiyor olmalı.Telefon şarjı belirli bir yüzdenin üzerine çıktığı zaman şarj işlemi biraz daha yavaşlıyor bazı modellerde. Telefoncudaki testleri telefonun şarjı doluya yakınken yaptıysan, düşük akım çekmesinin nedeni bu da olabilir.
Telefonun şarjı 80 veya üzerindeyken evdeki Samsung şarj aleti ile bir dene bakalım ne kadar akım çekecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.